Online magazines

30 april 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
vloer op verdieping egaliseren

Er zijn een aantal aandachtspunten waar je rekening mee moet houden als je gaat egaliseren op een verdieping. Hoe pak je zo'n klus aan?
Valerie Verkain
Bladmanager

Zachte vloerbekledingen zoals laminaat en vinyl vragen een effen ondergrond. Een licht beschadigde of oneffen vloer is eenvoudig weer vlak te krijgen met egalisatiemiddelen. Maar hoe pak je zo’n klus aan op een verdieping?
Farbe, Ausbau & Fassade vond dit jaar plaats van 23 tot en met 26 april in Keulen. De internationale beurs die wat kleiner was dan vorige jaren bracht wel veel schilders op de been. 305 exposanten in twee hallen presenteerden de laatste nieuwigheden ...
Sigma Coatings zet sterk in op duurzaamheid. Ook met het Sigma Façade assortiment werkt de verfspecialist mee aan een duurzame toekomst. Kleinere verpakkingen gaan verspilling en afval tegen, en dankzij de ‘Quick Rain Resistance Technology’ kan buiten schilderen ook bij wisselende weersomstandigheden en dus een pak efficiënter.
Of u nu een klein bedrijf runt en extra ruimte nodig heeft voor uw leveringen en materialen, of gewoon op zoek bent naar een handige en veelzijdige auto voor uw dagelijkse ritjes, de Tourneo Courier heeft het allemaal.
Heeft u oog voor detail, smaakvolle combinaties en een passie voor totaalinrichting? Dan is dit uw kans om uw talent te laten zien en te schitteren op het podium van de Decoratie Awards. Laat uw creativiteit de vrije loop en laat ons versteld staan van uw meesterwerken!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.