Online magazines

26 maart 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
akoestisch resultaat met droogbouw
Je mag nog de meest performante akoestische wand kiezen, een kleine doorvoering is genoeg om de akoestische eigenschappen helemaal teniet te doen. Wij onderzochten waarop je bij akoestische droogbouw dient te letten.
Valerie Verkain
Bladmanager
Van schrijnwerkers tot elektriciens en van installateurs tot dakwerkers. Voor elk vak binnen de bouwsector brengen we betrouwbare en onmisbare informatie, inspiratie en oplossingen op maat waar u als ondernemer meteen mee aan slag kunt.
Producten perfect afgestemd op jouw activiteit! Zoals het KMO-Plan van Baloise. Bundel je verzekeringen en geniet gratis extra voordelen. Zoals spreiding van betalingen en mogelijke terugbetaling tot 15 % van je premie. Vraag ernaar bij je makelaar.
Erfurt & Sohn biedt duurzame oplossingen voor schimmelproblemen en energiezuinige renovaties met hun KlimaTec-producten. Hun milieuvriendelijke productieproces zorgt voor meer comfort en lagere energiekosten.
In de bouwakoestiek wil je ofwel trillingen tegenhouden, zodat het geluid niet van de ene kamer naar de andere kan, ofwel absorberen. In dat laatste geval reken je bijvoorbeeld af met echo’s binnen een grote ruimte. Beide doeleinden zijn duidelijk ve
Een perfecte oplevering van wanden en plafonds wordt steeds belangrijker. Hoe u dat precies aanpakt, hangt af van een aantal factoren, waaronder het vereiste afwerkingsniveau.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.