Online magazines

18 april 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
laat die buitenschilderwerken maar komen
Van midden april tot midden oktober is de ideale periode om buitenschilderwerken uit te voeren. Maar behalve het weer heeft ook de ondergrond en de omgeving een grote invloed op het eindresultaat en de levensduur van de coating.



Valerie Verkain
Bladmanager
Sta je weigerachtig tegenover het spuiten van buitenlak? Dat hoeft helemaal niet. Integendeel, je kan in één spuitbeweging een hoge laagdikte aanbrengen zonder lopers. Dat is niet alleen een grote troef bij vele meters ramen en deuren, maar biedt ...
Met het mooie weer voor de deur is het moment aangebroken om buitenschrijnwerk van een nieuw laagje lak te voorzien. Van midden april tot midden oktober is de ideale periode om buitenschilderwerken uit te voeren. Maar behalve het weer heeft ook de on
Heeft uw school een talentvolle schilder in de klas? Of hebben jullie een project gerealiseerd dat het verdient om in de spotlight te staan? Schrijf u vandaag nog in voor de Decoratie Awards en laat zien dat jullie de schilders van de toekomst zijn!
Vakschilder Stijn Devolder stond bij het herstellen van de beschadigde gevel van restaurant De Mangerie in Brugge voor drie grote uitdagingen. Hoe hij er toch in slaagde een bijzonder smaakvol resultaat te serveren, ontdek je hier.
In 'Leven als vakman' volgt DOBBIT tv vakmensen die uiteenlopende jobs uitoefenen. In deze aflevering volgen ze projectontwikkelaar Nele. Ook benieuwd hoe een doorsnee dag van uw collega er uitziet?

DEWALT, een pionier op het gebied van professioneel gereedschap, viert met trots zijn 100 jaar rijke geschiedenis. Het bedrijf, opgericht in 1924 door Raymond E. DeWalt, heeft zich ontwikkeld tot een wereldwijd erkend merk dat ...
Groots in productiviteit. Volledig opnieuw ontworpen. Met verbeterde laadruimte, beveiliging en gloednieuwe connectiviteit. De gloednieuwe Transit Courier is er. Configureer of test de uwe!


Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.