Online magazines

29 november 2023 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Kom naar het sectorevent voor schilder-decorateur!
De genomineerden voor de zevende editie van de Decoratie Awards 2023, de prijs voor de beste schilders en decorateurs, zijn bekend. De winnaars van de awards worden op donderdag 7 december bekendgemaakt.

Valerie Verkain
Bladmanager
De genomineerden voor de 7de editie van de Decoratie Awards 2023, de prijs voor de beste schilders en decorateurs, zijn bekend. De winnaars van de awards worden op donderdag 7 december bekend gemaakt.
Omdat de kwaliteit van je pleisterwerk onder meer afhangt van de kwaliteit van de ondergrond, is het absoluut aangewezen om zelf een aantal controles uit te voeren voor je aan de slag gaat.
Akzo Nobel stelt Sweet Embrace voor als hun kleur van 2024. Dat blijkt uit het Colour Futures 2024 trendrapport. Daarnaast presenteert Sikkens ook Sikkens Rewards.
Vandaag wordt veiligheid en ergonomie tijdens het werken steeds belangrijker. Met een actief exoskelet wordt zwaar werk licht, onze redactie bekeek het nieuwe exoskelet van Festool.
Producten perfect afgestemd op jouw activiteit! Zoals het KMO-Plan van Baloise. Bundel je verzekeringen en geniet gratis extra voordelen. Zoals spreiding van betalingen en mogelijke terugbetaling tot 15 % van je premie. Vraag ernaar bij je makelaar.
Negen inspirerende sprekers brengen hun visie over de rol van de onderneming in het technisch onderwijs. De eerste sprekers zijn bekend: BMW - Diagnose Car, VTI Brugge, Unilin - RTC West-Vlaanderen en Ter Groene Poorte. Aanmelden kan nu met vroegboekkorting.
De iconische pick-up van Ford herontdekt zichzelf in een nog indrukwekkendere versie dan ooit tevoren! Ontdek waarom deze nieuwe Ranger de krachtigste en meest indrukwekkende tot nu toe is. Ga de uitdaging aan en configureer die van jou nu.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.