Online magazines

17 maart 2021 Vakinformatie voor schilders, decorateurs en woonspeciaalzaken

Online versie bekijken
Poeder of pasta?
Om een ondergrond te egaliseren en om gaten, barstjes en voegen te vullen, zijn er vul- en plamuurmiddelen op de markt. Zo ook om schade en oneffenheden in pleisterwerk weg te werken. Hier leest u welk product het meest geschikt is voor uw klus.
Valerie Verkain
Bladmanager
 
De verscheidenheid aan middelen om pleisterwerk te her­stellen is groot. Elk hebben ze hun specifieke eigen­schappen en toepassingen. Helaas leidt die verscheidenheid ook vaak tot verkeerde productkeuzes. Mits de juiste achter­grondkennis is het kiezen van de geschikte vul- en plamuur­middelen voor uw project een pak eenvoudiger.
Om mooi schilderwerk te kunnen leveren, is een harde, hechtende, propere, gezonde én droge ondergrond een vereiste. Helaas is dat in de praktijk niet altijd het geval. Geen nood, met deze Toupret probleemoplossers maakt u korte metten met poreuze, vochtige en beschadigde ondergronden.
Sikkens pakt uit met verrassingen! Koop nu Sikkens en spaar budget voor je favoriete cadeau op de grootste geschenkensite van de Benelux. Actie loopt tot 31/03/2021.
De nieuwe Dalapro-catalogus is een inspirerend 64 pagina’s tellend naslagwerk met prachtige foto’s en heel wat nuttige tips en tricks! Dit boek verschijnt ook in een beperkte oplage als zéér verrassende luxe-uitgave.
Heytens is op zoek naar nieuwe franchisenemers die geïnteresseerd zijn in decoratie en als zelfstandige aan de slag willen aan het hoofd van een winkel gespecialiseerd in raamdecoratie.
Een verspuitaanbod om van te houden. Wil je verf verspuiten vol vertrouwen? Dan zit je bij BOSS paints goed. Onder één dak vind je kwalitatieve spuitverven, de juiste toebehoren, kennis over machines én persoonlijke advies. What’s not to love?
Hij zocht naar de degelijkheid van een Duitse bestelwagen. Toen ging hij vergelijken.
Recycleert u uw verfafval zoals het hoort? Zou u voldoen aan de eisen die worden gesteld tijdens een controle? Test het hier!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.