Online magazines

02 september 2020 Vakinformatie voor schilders, decorateurs en woonspeciaalzaken

Online versie bekijken
Welke trapladder kiest u als schilder-decorateur? 
Ladders en trapladders, onmisbaar klimmateriaal voor elke schilder-decorateur die vaak in de hoogte moet werken. Er zijn reeds talloze merken en soorten op de markt. Maar waarop moet u als schilder-decorateur nu letten bij de aankoop van een trapladder? Het type werk en de mogelijke risico’s zijn belangrijke keuzecriteria.

Valerie Verkain - Bladmanager
Waarop moet u als schilder-decorateur nu letten bij de aankoop van een trapladder? Net zoals bij een ladder zijn het type werk en de mogelijke risico’s die daaraan verbonden zijn belangrijke keuzecriteria.
Een ladder die goed wordt onderhouden is sowieso al een pak veiliger. Desalniettemin moet het arbeidsmiddel voor de werken altijd visueel worden gecontroleerd. Daarnaast is er recent heel wat veranderd inzake de normering en keuring van ladder.
ArteZ won een Decoratie Award 2019 binnen de categorie Binnenschilderwerken Project Ambachtelijke Techniek met de restauratie van de pastorij van het Begijnhof van Hoogstraten.
Thiry Paints is gekend als specialist in verf maar je kan in onze 28 service centers ook terecht voor behang, gordijnen, gordijnrails, harde raamdecoratie, vloerbekleding, sierlijsten, plinten, stuc, kalei, decoratieve verftechnieken, etc.
In de schilderopleidingen lopen de leerlingenaantallen jaar na jaar terug. Als deze tendens zich verderzet, dreigen steeds meer secundaire scholen de schildersopleidingen uit hun lessenpakket te schrappen.
We gaan op zoek naar de brandstof van de toekomst. Vervolledig deze vragen en WIN een Coyote!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.