Online magazines

26 augustus 2020 Vakinformatie voor schilders, decorateurs en woonspeciaalzaken

Online versie bekijken
Waarom is verf verspuiten een aanrader? 

Verf, lak, lijm of plamuur? Tegenwoordig kan je ze allemaal verspuiten op tal van manieren en met diverse materialen. Uw vakblad zet alle spuittechnieken op een rijtje, zodat elke schilder-decorateur gemakkelijk de juiste keuze kan maken. 

Valerie Verkain

Bladmanager

Naast de verfrol en -borstel kan de schilder voor zijn werk vandaag een beroep doen op tal van spuittechnieken. Van kleine potpistolen of XVLP-systemen tot grotere airless en airmix spuittoestellen. Ontdek hier alle mogelijkheden.
Plamuren is een intensief karwei. De plamuur manueel aanbrengen en afmessen vraagt wel wat tijd en techniek, en is bovendien fysiek belastend. Plamuur spuiten kan voor verlichting zorgen.
Dat zijn 28 service centers verspreid over heel Vlaanderen. Waar je ook aan het werk bent, steeds is er een Thiry Paints filiaal in jouw buurt waar je terecht kan voor jouw gekende producten aan jouw afgesproken prijzen.
Hoe pak je nu het best een klassiek interieur aan? Op 24 september geeft Orac DecorĀ® u alvast de vuistregels mee aan de hand van 12 designtips. U kunt zich hier gratis inschrijven. De dag zelf bezorgen wij u de nodige link om deel te nemen.
Vinyl is een bedekking die bestaat uit een soepele en veerkrachtige kunststof. Het wordt meestal als vloerbekleding gebruikt, maar kan ook als meubel-, akoestische paneel-, plafond- of muurbekleding gebruikt worden.
Met de Power-Range stelt THOMSIT een assortiment beschikbaar dat met slechts acht producten geschikt is voor 90% van de toepassingen voor het leggen van vloeren.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.