Lambrecht Decoratie knapt privéwoning op met totaalrenovatie

Vier generaties op rij verzorgen interieur

Carlo en Mathias Lambrecht uit Wielsbeke zijn bekende figuren als we het hebben over decoratie- en schilderwerken. Met een team vol vakkennis gingen ze steevast van start in een privéwoning in Waregem. Verfrissende ideeën en kwalitatieve materialen zorgden naast een prachtig moodboard, ook voor een voortreffelijk resultaat.

Lambrecht
Lambrecht Decoratie werkte nauw samen met de klant, aannemers en onderaannemers voor de realisatie van het project

Lambrecht Decoratie

"Lambrecht Decoratie ontstond reeds 4 generaties terug. Het is opgericht door mijn overgrootvader, opgevolgd door mijn grootvader, daarna was mijn vader Carlo Lambrecht aan het hoofd en nu valt het onder mij", verwoordt Mathias Lambrecht, zaakvoerder van Lambrecht Decoratie. Het bedrijf drukt met andere woorden al jarenlang zijn stempel op de decoratiewereld, waarbij ze uitblinken in interieurinrichting, schilder- en decoratiewerken en vloerbekleding.

decoratie awards dobbit 2022
Een deel van de wand tussen de eetkamer en de hal werden verwijderd en vervangen door grote robuuste deuren met ramen

Open ruimte en natuurkleuren

Het renovatieproject bestond uit een totaalrenovatie van een privéwoning, waarbij iedere kleine ruimte omgevormd werd tot een open en brede omgeving. Wanden en muren tussen woonkamer en keuken werden verwijderd, de deuropening van eetplaats en woonkamer werd verbreed en de huidige keukenvloer werd omgeruild voor natuursteen. Om het huis van een karakteristieke toets te voorzien, koos Lambrecht Decoratie voor maatmeubelwerk in gesableerde lariks, met grijze beits als afwerking.

Gang
Gepleisterde muren die afgewerkt zijn in mortexkleuren

Belangrijkste uitdaging

Samenwerken met verschillende partijen vraagt veel tijd en organisatie. "De belangrijkste uitdaging is altijd een goede planning opstellen. We werken steeds samen met een vast team van aannemers en onderaannemers, die goed op elkaar zijn ingespeeld, maar waarbij telkens enige flexibiliteit gewenst is. Als er één schakel tussen zit die niet flexibel is, kan dit gevolgen hebben voor de gehele planning", aldus Mathias Lambrecht.

Woonkamer
Deel van de woonkamer, afgewerkt met high-end materialen

High-end materialen

Voor de creatie van het project en de keuze van materialen werkten Carlo en Mathias Lambrecht nauw samen met de klant. Hierin werd snel duidelijk dat de klant goed wist wat hij voor ogen had, wat resulteerde in high-end materialen en dito afwerking. De materiaalkeuze bestaat uit een mix van natuursteen, eiken hout, gesableerde lariks, mortex en metaal.

GangWandmeubelWandmeubelDressoirKeuken

Mathias Lambrecht en Reindert Nachtergaele

CONTACTGEGEVENS

CARLO & MATHIAS LAMBRECHT
Hernieuwenstraat 7
8710 Wielsbeke
0476/60.37.11
info@lambrechtdecoratie.be
lambrechtdecoratie.be

Meer weten over

VLOERBEKLEDING
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.