Online magazines

18 oktober 2021 Vakinformatie voor schilders, decorateurs en woonspeciaalzaken

 
Zowel voor de professionele schilder als voor de enthousiaste doe-het-zelver bieden slimme verlengers voor borstels en rollen oneindig veel voordelen. Zo schilder je niet alleen met gemak moeilijk bereikbare plaatsen, je werkt ook sneller én comfortabeler.
Schilderen is een mooie klus, maar soms ook een zware. Bij Anza Pro weten ze dat en daarom doen ze er alles aan om hun producten zo efficiënt en ergonomisch mogelijk te maken. Zo creëren ze voor elk verftype de perfecte verfborstel zodat jij eenvoudig het beste resultaat haalt.
Voor de vervaardiging van Goudhaantje® verfborstels wordt gebruik gemaakt van de best beschikbare grondstoffen. Intern opgeleide verfborstelmakers maken van deze grondstoffen de beste verfborstels.
L'Outil Parfait, een familiebedrijf dat sinds 1920 bestaat, is gevestigd in La Monnerie-Le-Montel in de Auvergne. Al meer dan 100 jaar ontwerpt en verkoopt L'Outil Parfait professionele handgereedschappen voor de bouw-, renovatie- en decoratiesector, meer bepaald voor metselaars, tegelzetters, stukadoors, schilders en decorateurs.
La Grande Bellezza is een uniek kleurenconcept die de mooie geneugten van het Italiaanse leven perfect weerspiegelt. De balans tussen vuur en passie, rust en kalmte alsook inspiratie en herbronning. Schoonheid inspireert en kan je zien, voelen, proeven, ruiken en horen.
Bij de renovatie van kunstencentrum ArtA'A in Aalter lagen de akoestische, esthetische als technische eisen erg hoog. Het schilderteam van Martlédeco toverde met de techniek Tusk van BOSS paints het geheel om tot een kleurrijke, oerdegelijke parel.
Tijdens BuildUp geeft dr. ir. Lieven De Geetere (WTCB) tekst en uitleg bij de nieuwe akoestische norm voor de woningbouw. Nieuw in deze norm is dat ...
Als verfprofessional wilt u scoren. Bij élke klant. Hoe moeilijk de opdracht ook is. Caparol staat u bij. Met jarenlange ervaring, een team van 11 topproducten en gericht advies. Zo zet u elke verfklus volledig naar uw hand!
Tijdens BuildUp gaan akoestische experts dieper in op de nieuwe akoestische norm voor woningen en tonen ze praktische oplossingen voor een verhoogd akoestisch comfort. Ontdek het programma en schrijf u in voor gratis deelname aan dit unieke event!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.