Online magazines

15 juli 2020 Vakinformatie voor schilders, decorateurs en woonspeciaalzaken

Hoe een goede verfborstel herkennen?
Een verfborstel is de rechterhand van elke schilder. Kwaliteit speelt hierbij een cruciale rol en het is dan ook niet verwonderlijk dat de kwasten door de jaren heen sterk zijn verbeterd. Ontdek hier hoe je de ideale verfborstel herkent en hoe een slimme verlengsteel de klus kan klaren in maar liefst de helft van de tijd. 

Valerie Verkain
Bladmanager
Een kwaliteitsvolle verfkwast neemt voldoende verf op en geeft die vervolgens af in functie van de toepassing. Tijdens het schilderen lijnt de borstel goed af. Een mooi afgewerkt verfbeeld is een must.
Zowel voor de professionele schilder als voor de enthousiaste doe-het-zelver bieden slimme verlengers voor borstels en rollen oneindig veel voordelen. Maar aan welke vereisten moet een goede verlengsteel voldoen en welke aandachtspunten zijn er bij aankoop?
Ook in de schilderopleidingen lopen de leerlingenaantallen jaar na jaar terug. Als deze tendens zich verderzet, dreigen steeds meer secundaire scholen de schildersopleidingen uit hun lessenpakket te schrappen.
Het kiezen van het juiste navigatiesysteem is niet altijd even eenvoudig. Vandaag de dag is het aanbod enorm en zijn de functies al even uitgebreid. Vaak zien we als consument de bomen door ...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.