Online magazines

12 januari 2022 Vakinformatie voor schilders, decorateurs en woonspeciaalzaken

 
We spraken met verschillende verffabrikanten om te polsen naar welke kleuren 2022 zullen domineren. En er is een duidelijke algemene trend: de trendkleuren voor 2022 brengen de natuur naar binnen, staan voor optimisme en hebben een inspirerend effect.
De kleur van het jaar verbaast alleen op het eerste gezicht, want als je goed kijkt, drukt rosémauve precies uit waar mensen naar op zoek zijn: geluk en vernieuwing, lichtheid en vertrouwen. Een gelukkig gevoel is erg belangrijk...
De betonlook is industrieel, robuust en door zijn veelzijdigheid niet meer weg te denken uit het interieur van nu. Vloeren, wanden of meubels een stoere beton uitstraling geven? De pure betonstuc van Basebeton is uniek in werking én ...
Op 22 november 2021 vond online de Decoratie Awards Uitreiking plaats en werden de winnaars van de vierde editie van de Decoratie Awards bekendgemaakt. Vier projecten vielen in de prijzen. Herbekijk de uitreikingsavond hier en ontdek de laureaten en winnaars.
Wij bevroegen meer dan 500 bouwers en verbouwers, actief op het Dobbit-platform. Lees hier de resultaten!
Recent is de EN 1004, de Europese norm die beschrijft waar rolsteigers aan moeten voldoen, gewijzigd. Met deze wijziging bereikt veiligheid een nieuw niveau. Nieuw is dat de norm nu ook geldt voor steigers onder de 2,50 meter...
In de loop van zijn 40-jarige historiek is de IVECO Daily voortdurend verbeterd. Daardoor staat de rijervaring op het hoogste niveau in de branche. Nu evolueert de bestelwagen opnieuw, met nieuwe intelligente oplossingen voor meer veiligheid en comfort bij iedere rit.
Ontdek tijdens de IVECO Daily Discovery Days alle nieuwigheden die uw efficiëntie, comfort en veiligheid boosten. Geniet van interessante promoties waaronder een aantrekkelijke financieringsactie van 0,0% op 1 tot 4 jaar!
Ik ben genoodzaakt om meer per m² te vragen voor schilderwerken als gevolg van de stijgende grondstofprijzen
 
Ja
 
Neen
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.