Online magazines

18 juni 2021 Vakinformatie voor schilders, decorateurs en woonspeciaalzaken

VERDWIJNEN HOUTEN RAMEN?
Is het zo dat houten ramen stilletjesaan uit het straatbeeld verdwijnen? Zo'n vaart zal het nog niet lopen, maar uit de survey die we konden inkijken van PMG Data & Surveys blijkt wel dat aluminium en pvc flink aan terrein winnen!
Valerie Verkain
Bladmanager
 
Uit een bevraging van 1.256 Dobbit-lezers - actieve bouwers en verbouwers - blijkt duidelijk dat zowel aluminium als pvc sterk aan marktaandeel winnen ten nadele van hout.

Wanneer iemand de natuurlijke kleur van een houtsoort wil behouden en niet voor een dekkend verfsysteem kiest, heeft die al snel de neiging om dat hout kleurloos te behandelen. Er moet echter van uitgegaan worden dat er buiten nooit met een klaar, kleurloos product gewerkt mag worden!

Een interieur een metamorfose bezorgen, is in eerste instantie natuurlijk ook kleuren kiezen! Om u hierbij te helpen, zijn er talrijke kleurentools beschikbaar. Gaande van een klassieke kleurenwaaier tot een kleurenscanner waarmee u de gewenste ...
Kleurkeuzes maken of kleurcombinaties zoeken is vaak niet zo gemakkelijk, zelfs niet voor een ervaren schilder! De Sikkens Lifestyle Colors selectie is ideaal om jou of je klant te helpen met het maken van kleurkeuzes. Deze trendy, inspirerende kleur
Na 28 jaar bij Uzin Utz België (Unipro), gaf Marc Nelen, wegens pensioengerechtigde leeftijd, op 1 juni 2021 zijn verantwoordelijkheden als Managing Director van Uzin Utz België over aan Eline Vandorpe.
Hoeveel % van uw lege of bijna lege verfpotten zijn 10 liter potten of kleiner?
Hoeveel % van uw lege of bijna lege verfpotten zijn 10 liter potten of kleiner?
 
0 % - 25 %
 
25 % - 50 %
 
50 % - 75 %
 
75 % - 100 %
Hoeveel % van de verfpotten die u weggooit, bevatten er nog bruikbare verf?
Hoeveel % van de verfpotten die u weggooit, bevatten er nog bruikbare verf?
 
0 % - 25 %
 
25 % - 50 %
 
50 % - 75 %
 
75% - 100%
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.