Online magazines

28 oktober 2020 Vakinformatie voor schilders, decorateurs en woonspeciaalzaken

creatief aan de slag met lvt
LVT zijn er in een waaier aan dessins, kleuren en structuren. Samen met de keuze aan formaten en vormen, schept dit onuitputtelijke creatieve mogelijkheden.
Valerie Verkain
Bladmanager

LVT zijn in talrijke dessins en oppervlaktestructuren verkrijgbaar: plankenvloeren (parket) of tegels in (natuur)steen- of betonuitzicht, en zelfs in lederlook. Vrijwel alle combinaties zijn mogelijk, zelfs uit verschillende collecties, op voorwaarde dat deze mooi op elkaar aansluiten.

Bescherm uw collega's en uzelf en ga corona-safe de baan op met de VANSCREEN screen-folie.
Lijmen en kitten moeten tegenwoordig duurzaam zijn. Niet alleen door de toenemende vraag van eindgebruikers, maar ook door de huidige regulering. Bostik Premium Aware producten voldoen aan de strengste internationale duurzaamheidsnormen.
Laurent Jeunen vervoegt Toupret als Technico-Commerciële verantwoordelijke. Hij staat in voor de regio Vlaanderen en zal de klanten met raad en daad bijstaan om zo de persoonlijke opvolging te waarborgen.
Deze projecten houden uw collega's in 2020 bezig.

De populariteit van natuurverf stijgt zienderogen dankzij de vele troeven – voor schilder én omgeving – die de laatste twijfels doen vervagen: het laat de muren ademen, heeft een positieve invloed op de menselijke energie, laat de schilder werken in een gezonde omgeving, gaat schimmelvorming tegen ... 

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.