Online magazines

28 mei 2021 Vakinformatie voor schilders, decorateurs en woonspeciaalzaken

Online versie bekijken
Streeft u naar die typische en herkenbare afwerking met het kalei-effect. Dit artikel bespreekt de verschillende opties op het vlak van kaleien, geeft enkele nuttige tips voor het voorbereiden, aanbrengen en onderhouden van een kaleisysteem en bespreekt een paar veelgemaakte fouten.
Als het gaat om interieurontwerp, liggen gladde muren in ieders mond. Om ze te realiseren, nemen velen vaak hun toevlucht tot bezetting. Vaak is dat omdat men niet weet dat daar andere manieren voor zijn. Zo heeft Erfurt & Sohn een volwaardig alternatief in hun rangen met het glad vliesbehang.
Wanneer u een gevel met houten buitenschrijnwerk herschildert, is het aangewezen om dat hout grondig te controleren op houtrot. Wanneer op een correcte manier te werk wordt gegaan, kan het immers volstaan om het aangetaste hout te verwijderen en de leemte op te vullen met een geschikt vul- of reparatiemiddel.
Van het plamuren van houtnerven tot het herstellen van aangetast hout, Polyfilla Pro heeft een compleet assortiment voor houtbehandeling waarmee alle mogelijke houtreparaties perfect kunnen worden uitgevoerd.
De Anza Pro Titanium Aqua is speciaal ontwikkeld voor watergedragen verven. Door de samenstelling van de superfijne vezels is de dekking tot 75% beter dan de andere verfborstels op de markt.
Heytens is op zoek naar nieuwe franchisenemers die geïnteresseerd zijn in decoratie en als zelfstandige aan de slag willen aan het hoofd van een winkel gespecialiseerd in raamdecoratie.
Ogenschijnlijk weinig op het eerste gezicht maar wanneer u kennis heeft gemaakt met Tritech Industries snapt u waarom. Tritech gebruikt unieke materialen die uit de Amerikaanse vliegtuigsector komen waardoor de machines een bijzonder lange levensduur en hoge betrouwbaarheid hebben. Euromat is de exclusieve verdeler van deze machines in België.
In het uitgebreide Zinsser assortiment vindt u in een mum van tijd een professionele oplossing voor elk schildersprobleem. Ook Olfa is gloednieuw bij Copagro. Deze cuttermessen liggen goed in de hand en hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
Wat doet u met uw verfresten op de werf?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.