Online magazines

01 juli 2020 Vakinformatie voor schilders, decorateurs en woonspeciaalzaken

Online versie bekijken
De ideale bedrijfswagen als schilder
Dankzij een slimme inrichting past al het materiaal dat u nodig hebt voor een bepaalde job gemakkelijk in de bestelwagen, terwijl alles toch overzichtelijk blijft. Benieuwd naar de diverse oplossingen om alles veilig en efficiƫnt op te bergen? Ontdek het in dit online magazine.
 
Valerie Verkain
Bladmanager

Naast tijdswinst levert een doordachte inrichting van de bedrijfswagen ook meer werfcomfort op. Dat heeft enkel voordelen, want gereedschap dat veilig wordt opgeborgen gaat veel langer mee. Bovendien is een opgeruimde en efficiƫnt ingerichte bestelwagen een mooi visitekaartje voor de klanten.

Laad uw bedrijf op voor een zonnige toekomst! Op zoek naar een nieuwe aanwinst voor uw fleet? Profiteer van het beste van twee werelden dankzij een Ford hybride bedrijfswagen.
Sikkens wil ervoor zorgen dat alle professionele schilders topresultaten behalen met Sikkens-producten. Via het aanbieden van technische kennis, kleuradvies, opleidingen, acties en promoties willen ze professionele schilders zo breed mogelijk bijstaan in hun beroep.
Jaimy by Belfius is een platform die bouwers en verbouwers helpt om bekwame vakmannen te vinden. Uw bedrijf kan die extra klanten aannemen die u interessant lijken. Hoe? Lees verder, of schrijf u meteen in.
De begroting is ontspoord. Pre-corona bedroeg het begrotingstekort reeds 10 miljard euro. Toekomstige regeringen zullen dus fors moeten belasten en besparen. Vul deze korte survey in en druk zo uw stempel op het beleid van de toekomstige regering.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.