Decospan wint meteen op Interzum

Belgische winnaar op Interzum Awards

Tijdens de Interzum Awards mocht Decospan meteen op het podium. Decospan mocht immers twee awards in ontvangst nemen - zowel het nieuwe Querkus Vintage Intense als Woodcoustics ontvingen de prijs High Product Quality.
Woodcoustics is een programma akoestische fineerplaten dat ontwikkeld werd in samenwerking met Triplaco. Interzum betekende ook de première van Woodcoustics. De panelen moeten zorgen voor een oplossing van de akoestische uitdagingen in een woning. Er werden 13 akoestische producten ontwikkeld, een mix van micro- en nanogeperforeerde gegroefde en geboorde types.
Querkus Intense is de exclusieve uitbreiding van de bestaande Querkus oppervlaktebewerking. Het diepe reliëf in het oppervlak, samen met het karakter van oude eiken balken, geeft een fraaie combinatie dat niet misstaat in hedendaagse interieurs.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.