Authentieke moulures zorgen voor grote meerwaarde

MATTHIJS & CO ontvang Decoratie Award voor inrichting appartement in Louis XVI-stijl

Matthijs
De klant in kwestie kwam bij Matthijs & Co terecht via mond-tot-mondreclame. Zijn specifieke vraag was om zijn leefruimte om te bouwen in de stijl van de Franse koning

Onlangs won Matthijs & Co uit Ninove een Decoratie Award met een project waarbij een vrij eenvoudig appartement in Vlaams-Brabant werd omgetoverd in een kamer, volledig in Louis XVI-stijl. Voor zaakvoerder Adelbert Matthijs was het nog eens een project ‘uit de oude doos’, want de vraag naar zijn stiel, het aanbrengen van nieuwe of renoveren van oude moulures, wordt steeds kleiner. Deels ligt dat volgens hem aan de minimalistische stijl die vandaag hoge ogen gooit, maar evengoed ligt het aan onwetendheid. “Een potentiële klant denkt gewoon niet aan wat vakkennis voor hem kan betekenen of denkt ten onrechte dat een klassiek interieur veel te duur zal uitvallen.”

Heeft u ook een bijzonder project gerealiseerd? Schrijf u hier in voor de Decoratie Awards 2019!

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.