''INVESTEREN IN GOEDE MATERIALEN ZORGT VOOR TIJDWINST!"

Deltec Tape breidt zijn range Washi Tapes nu nog verder uit

Iedere professionele schilder en stukadoor die gebruikmaakt van de beste kwaliteit Washi maskeertapes, weet dat een goede maskeertape niet alleen een beter eindresultaat geeft, maar ook voordeliger is. Door te investeren in goede materialen, wordt een besparing gerealiseerd op kostbare arbeidstijd. Het werken met inferieure materialen vraagt meer bewerkingstijd, wat een kostbaar geheel is.

MARKT ONDER DRUK

Zoals iedere schilder en stukadoor weet, staat de markt onder druk. De consument stelt steeds hogere eisen aan de kwaliteit van afwerking en dit moet ook nog gerealiseerd worden in minder tijd. Daarbij komt nog eens kijken dat de concurrentie op prijs steeds meer aanwezig is. 
Deltec Tape is bekend met deze ontwikkeling binnen de markt en stemt zijn producten hier dan ook op af om de professionele schilder en stukadoor te kunnen ondersteunen. Deltec Tape gaat namelijk niet mee met de prijsdumpers, maar legt de focus op kwaliteit. Want dat is uiteindelijk waar het allemaal om draait. De daadwerkelijke kosten worden niet gemaakt bij de aanschaf van materialen, maar bij de verwerking ervan. Iedere schilder en stukadoor is bekend met problemen als inscheuren, lijmresten, lak die onder de tape doorvloeit, en tape die voortijdig van de ondergrond loslaat.
Een kwalitatief hoogwaardige maskeertape voorkomt deze problemen en levert daarmee een tijdsbesparing op, wat van de maskeertape een stuk kwalitatief gereedschap maakt waarmee er effectiever en efficiënter gewerkt kan worden. Dat levert onderaan de streep een direct financieel voordeel op. Kortom: “Investeren in goede materialen geeft winst in tijd“, aldus Product Manager Lars van de Looij.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.