Meer gebruiksgemak voor webshops en configuratoren

Van Hoecke wil het zijn cliënteel nog comfortabeler maken

Van Hoecke is klaar om zijn ‘digitale toegang 2.0’ te lanceren. Vandaag bestelt immers meer dan 90% van zijn klanten al digitaal op de webshop en met de online configuratoren voor Legrabox, Tandembox en Ta’or Box. Dries Tindemans, e-marketeer bij Van Hoecke: “Dankzij het nieuwe ERP-systeem kunnen we een accurater beeld geven van wanneer klanten een bestelling kunnen ontvangen, afhankelijk van de beschikbare stock en productiecapaciteit. Ze kunnen dan steeds inschatten wanneer ze moeten bestellen om de goederen optimaal geleverd te krijgen.”
In het najaar lanceert het bedrijf bijkomend nog een configurator, om een geschikte lade-indeling (Orgalux) te kiezen. De veelheid aan varianten wordt nu specifiek op het ladetype afgestemd, wat het maken van de juiste keuze nu eenvoudiger moet maken. De integratie met de app van Van Hoecke werd ook op punt gezet.
Van Hoecke heeft tot slot ook nog twee features klaarstaan op het e-commerceplatform. “De eerste nieuwigheid is dat klanten straks via het dashboard gebruik kunnen maken van een nieuwe Business Intelligence tool. Op die manier hebben ze volledige vrijheid over hun eigen data”, aldus Dries Tindemans.
“De tweede, en daar zijn we heel fier op, is dat onze systemen nu ook een bestelling automatisch gaan valideren, zonder menselijke tussenkomst. Ontbrekende onderdelen en foutenmarges worden nu definitief uitgesloten.”

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.