Thomsit, sterk merk van de PCI Group

Thomsit, sterk merk van de PCI Group

Sinds 1 januari 2017 maakt Thomsit, kwalitatief hoogwaardig merk voor de vloer- en parketplaatser, wereldwijd onderdeel uit van de BASF organisatie. Vanuit Oosterhout (NB) werkt het Thomsit Benelux team, bestaande uit verkoop-, marketing- en front office medewerkers, aan de verkoop en technische ondersteuning van het Thomsit merk in de Benelux. Het merk Thomsit, voormalig eigendom van Henkel, valt nu onder de PCI Group, 100% eigendom van BASF.
Het Thomsit assortiment bestaat onder meer uit voorstrijkmiddelen, egaliseermiddelen, vloerlijmen en parketlijmen. Dit assortiment, waarbinnen duurzaamheid (gezondheid voor de verwerker) een belangrijke rol inneemt, zal dit jaar verder worden uitgebreid met additionele producten uit het internationale Thomsit gamma.
De overgang van het Thomsit Benelux team naar BASF/PCI is soepel verlopen. Nagenoeg het gehele team is intact gebleven; de vertrouwde gezichten staan dus in contact met de klanten en leveranciers. Daarnaast is ook de productkwaliteit gewaarborgd, doordat de producten op dezelfde locaties geproduceerd worden. De kortetermijnfocus ligt op logistiek, facturatie en de verdere uitbreiding van service en assortiment.
Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Rom Rombouts, Business Manager Thomsit Benelux. U kunt hem bereiken via telefoonnummer +31 (0)6/41.32.45.48. Of kijk op www.thomsit.be.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.