Online magazines

24 december 2021 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
 
winnaars decoratie awards 2021
Eindelijk is het zover! Op 22 november 2021 werden de winnaars van de Decoratie Awards via een online uitreikingsceremonie bekendgemaakt. Herbeleef de avond hier en ontdek wie met een Decoratie Award trofee naar huis mocht.
Valerie Verkain
Bladmanager
Op 22 november 2021 vond online de Decoratie Awards Uitreiking plaats en werden de winnaars van de vierde editie van de Decoratie Awards bekendgemaakt. Vier projecten vielen in de prijzen. Herbekijk de uitreikingsavond hier en ontdek de laureaten en winnaars.
Start-up Gremon Craft uit Boortmeerbeek gaf twee slaapkamers in Boortmeerbeek een totale make-over door een goed uitgedachte combinatie van traditioneel stucwerk en decoratief schilderwerk....
De trendkleur voor 2022 is Bright Skies geworden, een tint die in heel wat uiteenlopende omgevingen kan worden toegepast.
Art D’Eco uit Lendelede bracht dit neoklassieke gebouw in Kortrijk terug naar zijn originele staat. Beschadigde gevelblokken werden opnieuw opgebouwd met kalkpleister en knap geïntegreerd in het overblijvende gevelvlak....

LLEO6 uit Antwerpen gaf de bloemen- en decoratiewinkel Helder Ruiker in Berchem een tijdloze uitstraling door gebruik te maken van een weelde aan wand- plafondornamenten, het gebruik van bladgoud, marmerimitaties en patineerwerk...

Schilderen is een mooie klus, maar soms ook een zware. Bij Anza Pro weten ze dat en daarom doen ze er alles aan om hun producten zo efficiënt en ergonomisch mogelijk te maken. Zo creëren ze voor elk verftype de perfecte verfborstel zodat jij eenvoudig het beste resultaat haalt.

Verstraete-Jonckheere en zoon uit Middelkerke, gaf dit nieuwe appartement in Oostende een glamoureuze inrichting dankzij het gebruik van onder andere een metallic decoratieve techniek en zorgvuldig uitgekozen behang...

Dit project is toch wel een buitenbeentje en verdient het om te worden beloond met een eervolle vermelding, namelijk een Decoratie Achievement Award! Zoals deze timeloop laat zien, is de voorbereiding en plaatsing van dit tapijt ongezien!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.