Online magazines

22 december 2021 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
 
de juiste raamdecoratie
Welke raamdecoratie wenst de klant? Maar soms nog belangrijker is: welke mogelijkheden biedt de ruimte? Bekijk hier welke raamdecoratie geschikt is voor grote raampartijen, om energie te besparen, voor volledige verduistering of voor een strak interieur.
Valerie Verkain
Bladmanager
In tal van ruimtes zal bij de afwerking ook gekeken worden naar mogelijkheden inzake raamdecoratie. Hierbij maakt men een afweging afhankelijk van de gewenste lichtinval, privacy, isolatie of veiligheid.
Boss-plafond Mat: dé plafondverf om jouw verfklus kwalitatief te klaren. De diep matte verf is aanzetvrij verwerkbaar dankzij de lange open tijd. Ideaal in extreme omstandigheden dus. Zo kan jij grote plafonds met veel scheerlicht eenvoudig de baas!
Associated Weavers onderscheidt zich van de concurrentie wat betreft productaanbod branding en in-storeoplossingen. Het Invictus luxe vinylvloer concept en display zijn geen uitzondering op die regel. De symbiose tussen traditionele stalen en een digitale reis is ongezien in de vloerbekledingssector.
Traditioneel worden de dagkanten van een raam afgewerkt met pleistergips, in combinatie met hoekprofielen en heel veel expertise. Meer en meer wordt daarvoor gewerkt met dagkantgipsplaten.
Behoort het plaatsen van raamdecoratie tot uw takenpakket?
 
Ja
 
Neen
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.