Online magazines

16 december 2021 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
 
de juiste werfverlichting
Werflampen dienen om een volledige werkruimte te verlichten. Dat kan dankzij de hoge lichtopbrengst en brede focus. Met de verbeterde zichtbaarheid worden de eventuele fouten in het stuc- of verfwerk duidelijk.
Valerie Verkain
Bladmanager
Goede werfverlichting is een belangrijke tool, zeker wanneer de dagen korten. Accutoestellen en vooral leds luiden een nieuw tijdperk in. Belangrijk in dit verhaal zijn o.a. de lichtopbrengst, de verlichtingssterkte en de lichtkleur.
Paintfactory, het winkelconcept van verfproducent Bevepe, heeft een vijfde winkel geopend op de Pottelberg in Kortrijk. De nieuwe winkel opent met een verrassend showroomconcept en als testcase voor een nieuw product.
AkzoNobel streeft al jaren naar een duurzamere verfsector. Daarom lanceerde de verfproducent in 2020 de eerste gerecycleerde verf op de Belgische markt: Sikkens Alpha Recycle Mat. Dat product is ideaal voor de opdrachtgever en/of schilder die denkt aan zijn ecologische voetafdruk en die bezorgd is over de afvalproblematiek.
De organisatoren van BATIBOUW – de beurs die oorspronkelijk voorzien was van 19 tot en met 27 februari – hebben in overleg met het exposantencomité besloten om deze, samen met de tezelfdertijd plaatsvindende vakbeurzen, uit te stellen tot mei 2022.
De meeste verffabrikanten springen mee op de kar van duurzaamheid. Het gamma aan verven met milieulabels wordt uitgebreid en er worden allerlei maatregelen genomen om de milieu-impact van verfproducten nog verder te reduceren. We sprokkelden enkele reacties van verffabrikanten:
Ook benieuwd naar de winnaars van de Decoratie Awards? Beleef de digitale uitreiking volledig live mee. Ontdek de beste Belgische schilders en decorateurs binnen 4 categorieën.
Bouwgeschillen behandelen in een rechtbank is vaak duur, tijdrovend en weinig constructief. De Bijzondere Commissie Bouw brengt de twistende partijen daarom liever rond de tafel om tot een duurzame oplossing te komen aan de hand van bemiddeling. “Het is de moeilijkste job ter wereld, maar opgeven doen we nooit.”
Over welk type werfverlichting bent u het meest tevreden?
 
Led
 
Halogeen
 
PL-lamp/spaarlamp
 
Andere
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.