Online magazines

25 oktober 2021 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
 
DIT ZIJN DE GENOMINEERDEN CATEGORIE totaalinrichting
Het vakblad Decoratie stelt met trots de genomineerden voor de Decoratie Awards 2021 categorie Totaalinrichting voor. Bekijk hier de interieurs die wij selecteerden!
Valerie Verkain
Bladmanager
De moeilijkheid van dit project ligt in het uitzicht van het geheel. De zwarte kleur, gecombineerd met de speciale roestkleur ziet er enorm mooi uit, maar de roesttechniek kostte heel wat tijd alvorens die het gewenste resultaat gaf.
Een verwoestende brand zette begin 2020 het gebouw, waar de gekende interieurzaak Driedeco in gevestigd is, in vuur en vlam.  "Alles wat niet was weggebrand, moesten we herstellen naar de oorspronkelijke staat."
Het pand was uitgerust met drie slaapkamers, een living, keuken, badkamer en een klein koertje. Al deze ruimtes moesten een volledig nieuwe invulling krijgen.
In een privéwoning moest een volledige ruimte met zwembad aangepakt worden. "Het is niet alledaags, zo'n project renoveren. De hoge vochtigheidsgraad en aanwezigheid van chloor maakten van dit project iets helemaal anders dan de privé- of commeriële projecten die we anders realiseren."
Het was belangrijk om de authenticiteit van het project te waarborgen, maar ook om telkens een bepaalde identiteit te creëren in de hoeve. Om hieraan tegemoet te komen, werd gebruik gemaakt van specifieke kleuren en behangpatronen.

"Voor ons was het belangrijk om duurzame materialen te gebruiken. De man des huizes is wat moeilijk te been, waardoor de smalle doorgangen wel een probleem vormden." Voor de renovatiewerken was het dan ook belangrijk om materialen te gebruiken die wel tegen een stootje konden.

Het unieke van dit project is dat Steve alles van a tot z heeft uitgevoerd. "Dit project was echt een totaalproject van mij. Ik heb zelf de plannen gemaakt en die ook quasi volledig zelf uitgevoerd."
Alle genomineerde projecten worden door onze professionele jury beoordeeld op de technische moeilijkheidsgraad, de afwerking, de creativiteit en het materiaalgebruik. Elk jurylid geeft het project een puntenscore. Het project met de meeste punten win
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.