Online magazines

25 oktober 2021 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
 
blijven de verfprijzen stijgen?
Wat doet u het beste om zich te wapenen tegen prijsstijgingen? Komt het verfaanbod in gedrang? We vroegen het aan de federatie van de coatingindustrie.
Valerie Verkain
Bladmanager

Blijven de prijzen van verf stijgen? Wat doet u het best om zich tegen die prijsstijgingen te wapenen? En staat ons verfschaarste te wachten? Deze vragen beantwoordt Isabelle Descamps, woordvoerster van IVP Coatings, de federatie van de coatingindustie.
Kalkverf is de eerste in het rijtje van minerale verven die authenticiteit en ambachtelijkheid uitstraalt. Met deze verfsystemen bekomt u het kalkeffect.
Klingspor werkt voor 95% met dealers, en vormt al 130 jaar een exclusief merk. Sinds kort is Guilmin een van die dealers en dat lijkt goed te werken. "Klingspor ligt niet alleen met zijn prijs-kwaliteit goed in de markt, maar maakt alles zowel voor de klant, als de verkoper gemakkelijk door de presentatie van zijn artikelen"
Tijdens BuildUp gaan akoestische experts dieper in op de nieuwe akoestische norm voor woningen en tonen ze praktische oplossingen voor een verhoogd akoestisch comfort. Ontdek het programma en schrijf u in voor gratis deelname aan dit unieke event!
Voor ing. Tom Segers van Bureau De Fonseca is een goede geluidsisolatie van de gevel van een woning een basisvereiste voor een gezonde leefomgeving. In dit webinar geeft hij toelichting bij praktische aspecten van ontwerp en het visualiseren van geluidslekken.
Draagt u ademhalingsbescherming tijdens het schuren?
 
Ja
 
Neen
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.