Online magazines

24 september 2021 Vakinformatie voor schilders, decorateurs en woonspeciaalzaken

Online versie bekijken
 
Kalkverf is de eerste in het rijtje van minerale verven die authenticiteit en ambachtelijkheid uitstraalt. Lees hier met welke verfsystemen u het kalkeffect bekomt en hoe u te werk dient te gaan.
De kleuren die in een ruimte worden gebruikt, bepalen in sterke mate de sfeer die er heerst. Idealiter wordt gebruik gemaakt van drie soorten kleuren: een dominante kleur, een aanvullende kleur en een accentkleur.
Hebt u een project waarbij alle muren en plafonds in dezelfde kleur moeten worden geschilderd en wilt u tijd besparen? Weet dan dat het belangrijk is om de juiste binnenmuurverf te kiezen! Ontdek hier welke verf u een hoog rendement bezorgt!
La Grande Bellezza is een uniek kleurenconcept die de mooie geneugten van het Italiaanse leven perfect weerspiegelt. De balans tussen vuur en passie, rust en kalmte alsook inspiratie en herbronning. Schoonheid inspireert en kan je zien, voelen, proeven, ruiken en horen.
Wilt u hout voorbereiden, decoreren, beschermen of onderhouden? Gaat het om parket, meubels of trappen? Of om een plek die vatbaar is voor vlekken en vochtigheid? Vind dankzij de verpakking van het V33 Binnenhout assortiment heeft nu een gekleurde band snel het juiste product voor uw project.
“Een match made in heaven”, zo beschrijft CEO Klingspor Patrick Van Minsel de relatie met Guilmin. Dat kan de 4e generatie van decoratiewinkel en verfproducent  Guilmin enkel bevestigen. “Klingspor is waar de schildersmarkt naar op zoek is, de producten zijn goed in prijs-kwaliteit, de presentatie zet aan tot kopen."
Is uw vertrouwde verf moeilijker verkrijgbaar door de internationale grondstoftekorten?
 
Ja
 
Neen
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.