Online magazines

17 september 2021 Vakinformatie voor schilders, decorateurs en woonspeciaalzaken

Online versie bekijken
 
Een perfecte oplevering van wanden en plafonds wordt steeds belangrijker. Hoe u dat precies aanpakt, hangt af van een aantal factoren, waaronder het vereiste afwerkingsniveau.
Schade aan de ondergrond? Met Semin Reboucher Pro vult u snel kleine of grote barsten, gaten en groeven. Deze superfijne vulplamuur is bijzonder glad, super wit, krimpt nagenoeg niet en verhardt binnen het half uur.
Als het gaat om interieurontwerp, liggen gladde muren in ieders mond. Om ze te realiseren, nemen velen vaak hun toevlucht tot bezetting. Vaak is dat omdat men niet weet dat daar andere manieren voor zijn. Zo heeft Erfurt & Sohn een volwaardig alternatief in hun rangen met het glad vliesbehang.
Wilt u ook 10 jaar garantie geven op uw gevel- en lakwerk? Maar weet u niet goed hoe alles in zijn werk gaat? Ontdek hier op welke projecten u garantie krijgt, welke verfsystemen binnen het garantiesysteem vallen en vooral hoe eenvoudig u uw klant waarborg kunt bieden op uw werk.
Zeven producten uit het Bostik Premium Aware assortiment hebben in 2020 een EPD behaald, de internationaal erkende milieuproductverklaring. Daarmee voldoen de producten nog beter aan de internationale duurzaamheidsnormen voor projecten.
Copagro is sinds 1945 gegroeid tot een vaste waarde in de distributie van verven, lakken en non-paint producten. Daarnaast heeft het bedrijf een uitgebreid gamma van maskeertapes voor al uw verfklussen.
Als verfprofessional wilt u scoren. Bij élke klant. Hoe moeilijk de opdracht ook is. Caparol staat u bij. Met jarenlange ervaring, een team van 11 topproducten en gericht advies. Zo zet u elke verfklus volledig naar uw hand!
Bij CROSSCALL zijn producten gemaakt om lang mee te gaan. Mobiele telefoons, smartphones en tablets die de waarden van het merk op het gebied van duurzaamheid, betrouwbaarheid en innovatie belichamen. Terminals die kunnen evolueren naargelang uw gebruik, kunnen worden gerepareerd en zelfs gereviseerd.
Voor elk beroep is er een Ford. Geniet tijdens de maand september uitzonderlijk van 0,49%* financiële renting op alle Ford bedrijfswagens. *Aanbieding onderworpen aan voorwaarden. Brandstofverbruik: 2,9-13,3L/100 KM. CO₂ 66-348G/KM. (WLTP)
Betaalt u meer voor uw verf door de grondstoftekorten?
 
Ja
 
Neen
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.