Online magazines

10 september 2021 Vakinformatie voor schilders, decorateurs en woonspeciaalzaken

Online versie bekijken
 
Vooraleer gipspleister kan worden aangebracht op een ondergrond, moet deze eerst grondig worden geïnspecteerd. De specifieke eigenschappen van het te bepleisteren oppervlak bepalen immers de manier waarop de voorbereiding dient te gebeuren.

Het aftellen naar 12, 13 en 14 september is begonnen. Dan vindt hét vakevenement voor de raamdecoratie, vloeren, wandbekleding en stoffering plaats, Interieur Collectie Dagen (InCoDa) in Evenementenhal Gorinchem, Nederland.

“Klingspor is waar de schildersmarkt naar op zoek is, de producten zijn goed in prijs-kwaliteit, de presentatie zet aan tot kopen.”, klinkt het bij Nicolas Guilmin van decoratiewinkel en verfproducent Guilmin.
Efficiëntie en snelheid zijn naast duurzaamheid essentieel voor de veeleisende professionele schilder. Daarom lanceert Sikkens de Alpha Cover Mat SF. Deze watergedragen matte plafond- en muurverf blinkt uit in dekkracht en garandeert een zeer hoog rendement.
In feite is de voorbereiding vaak meer tijdrovend dan het gevelschilderwerk zelf. Zo moet er zeker een grondige analyse van de ondergrond worden uitgevoerd. Een eerste onderdeel daarvan is het herkennen van de ondergrond.
Maken pleisterwerken deel uit van het takenpakket van een schilder-decorateur
 
Ja
 
Neen
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.