Online magazines

8 september 2021 Vakinformatie voor schilders, decorateurs en woonspeciaalzaken

Online versie bekijken
 
WORDT U DE BESTE SCHILDER-DECORATEUR VAN BELGIË?

Heeft u een bijzonder project gerealiseerd: een restauratie van een prachtige gevel, een kantoorgebouw strak en modern ingericht, een woning nieuw leven ingeblazen of een verdienstelijke bijdrage geleverd aan een maatschappelijk prestigieus bouwproject? Aarzel niet! Schrijf uw project vandaag nog in en maak kans op een Decoratie Award!

Deadline inschrijven: 12 september 2021 

Valerie Verkain

Bladmanager

De Decoratie Awards zetten ook in 2021 het vakmanschap van de schilders en decorateurs in de kijker en belonen opnieuw de mooiste schilder- en decoratieprojecten in België.


Alle winnende projecten krijgen ruime redactionele aandacht in het vakblad Decoratie, op de website decoratie.pmg.be en op DOBBIT tv. Ze mogen bovendien ook het label winnaar Decoratie Awards dragen en het logo gebruiken voor marketing- en communicatiedoeleinden.

Vijf redenen om uw project in te schrijven
Deelnemen aan de Decoratie Awards is niet alleen een unieke kans om een objectief oordeel van een expert te krijgen over uw project. U haalt veel meer uit uw deelname!
Heeft u ook een bijzonder project gerealiseerd?

Aarzel dan niet en stel deze aan ons voor. Deelnemen gebeurt in 2 stappen:

 

1: INSCHRIJVEN

Schrijf u in voor de wedstrijd via het online inschrijvingsformulier.
DEELNAMEFORMULIER

Na uw inschrijving kunt u meteen aan de slag om uw dossier te vervolledigen. U ontvangt na inschrijving ook een link naar het dossier zodat u op elk moment kan verder werken.

 

2: DOSSIER SAMENSTELLEN

Stel uw project voor door de vragen zo compleet mogelijk te beantwoorden. U krijgt de kans om uw project uitgebreid voor te stellen aan de hand van tekst, foto's en technische details. Dit dossier kan u volledig digitaal invullen. Wijzigingen aan het dossier zijn mogelijk tot op deadline of het definitief indienen.

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.