Online magazines

03 augustus 2021 Vakinformatie voor schilders, decorateurs en woonspeciaalzaken

Online versie bekijken
 
bespaar tijd met administratieve software
Het digitaliseren van uw administratie is zeker het overwegen waard. Lees in dit online magazine waarom je bedrijf hierbij gebaat kan zijn en welke opties tot digitalisatie er zijn.
Valerie Verkain
Bladmanager
Ieder bedrijf digitaliseert vandaag. Ook voor u, als schilder-decorateur, kan het interessant zijn om uw administratie digitaal te organiseren, via een gespecialiseerd softwarepakket. U vindt daarvoor een groot aantal oplossingen.
Steeds meer projectmatige bedrijven digitaliseren met Robaws. Niet enkel vanwege de tijdsbesparende opstart maar ook door het overzichtelijk gebruik. Met een focus op eenvoud, gebruiksgemak én mobiel gebruik blijven de aanvragen bij Robaws binnen stromen.
Bezorgt uw administratie u hoofdbrekens, terwijl u zich liever met passie stort op uw hoofdactiviteit? Een aantal aanbieders maakt het de ondernemer gemakkelijk met gebruiksvriendelijke software op maat die geen voorkennis vereist.
Offertes en facturen maken via Excel en Word is niet meer van deze tijd. Software die niet specifiek geschikt is voor de sector moet worden ingeruild voor vakmanschap op het bureau. Zo bespaar je heel wat tijd, werk en dus ook geld. Tijdens een bevraging bij meer dan 1000 klanten is gebleken dat je gemiddeld 33% tijd kan besparen.
Thuiskomen, koffie, in enkele klikken factureren, betalingen controleren, mooie offertes uitsturen en je aankoopfacturen klaarzetten voor de boekhouder. Stap mee in de digitale revolutie en vereenvoudig je administratie met FUROO!
Sellco is specialist in stofbeheersing en afdekken en beschermen van kwetsbare oppervlaktes, vloeren en wanden. Onze ervaring leert dat de inzet van de juiste middelen en materialen, passend voor het project of de klus die u uitvoert, veel ergernis, extra kosten en frustratie bespaart.
Bent u van plan om uw administratie in het komende jaar te digitaliseren?
 
Ja
 
Neen
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.