Online magazines

  25 juni 2021 Vakinformatie voor schilders, decorateurs en woonspeciaalzaken

Online versie bekijken

Wij gingen ten rade bij verf- en gereedschapsfabrikanten hoe je efficiënter kunt schilderen, zonder in te boeten aan kwaliteit. 

Efficiëntie en snelheid zijn naast duurzaamheid essentieel voor de veeleisende professionele schilder. Daarom lanceert Sikkens de Alpha Cover Mat SF. Deze watergedragen matte plafond- en muurverf blinkt uit in dekkracht en garandeert een zeer hoog rendement.
Parketvloeren winnen aan belang vanwege hun tijdloze karakter en warme uitstraling die een huiselijke sfeer op kantoor schept. Met het oog op een duurzaam resultaat moet er evenwel rekening gehouden worden met enkele voorschriften en de eigenschappen van de diverse materialen en uitvoeringen.
Als u besloten hebt een vinyl vloer te kopen, staat u voor een keuze die zal bepalen of u in de toekomst volledig tevreden zult zijn met uw vloer. Een ondervloer is het onzichtbare element waar we niet veel aandacht aan besteden. Zonder dit systeem kunnen bijzonder gevoelige plaatsen snel achteruitgaan.
Of het nu gaat om een veilige, schone en gezonde werkomgeving, het voorkomen van stofoverlast door alle ruimtes, of het beschermen van vloeren en wanden in de omgeving waarin u werkt, het zijn belangrijke succes factoren die bepalen hoe uw klant uw werkzaamheden beoordeelt.
De stoere betonlook is niet meer weg te denken uit hedendaags industrieel interieur. Ook fan van deze hippe trend? Ontdek dan snel ConQrete, een kant-en-klare pleister waarmee je ook zonder al te veel ervaring een zuivere betontextuur op de muur tovert.
Easydek heeft een uitgebreid assortiment afdekmaterialen voor elke klus en voor elk type ondergrond. Vandaag besteld, de volgende dag op uw project geleverd. Betaling op factuur mogelijk. Wilt u vrijblijvend een prijslijst of samples ontvangen?
Bent u bereid om uw verfverpakkingen te reinigen vooraleer u die weggooit?
Bent u bereid om uw verfverpakkingen te reinigen vooraleer u die weggooit?
 
Ja
 
Neen
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.