Online magazines

11 juni 2021 Vakinformatie voor schilders, decorateurs en woonspeciaalzaken

Online versie bekijken
zo bent u ook buiten zeker van een duurzaam resultaat 
In de verfsector wordt meer en meer aandacht besteed aan het verduurzamen van verfsystemen voor buitengebruik. Dat uit zich o.a. in een langere levensduur van gevelsystemen en maakt ook garantiecontracten aantrekkelijker. 
Valerie Verkain 
Bladmanager
 
Het WTCB en het Ecentrum WOOD.be onderzochten door welke zaken de duurzaamheid van de houtafwerking wordt beïnvloed.
Staan er dit jaar gevelschilderwerken op uw agenda? Denk er dan zeker over na om een garantiesysteem af te sluiten!
Sikkens en Herbol geven u 5 tot 10 jaar garantie op uw gevelwerk via het Sikkens-Outside Protect garantiesysteem. Niet alleen de gevelschilderwerken, waaronder ook die met kalei-effect, vallen onder de garantie, nieuw is dat nu ook het lakwerk van ramen en deuren in het garantiecontract wordt opgenomen.
Het afplakken tijdens klussen zorgt voor problemen doordat tape niet blijft hechten of inscheurt tijdens het verwijderen. Dit zorgt voor veel irritatie en kost onnodig veel tijd. Deltec Tape heeft hiervoor dé oplossing: Deltec Betonband M32!
De stoere betonlook is niet meer weg te denken uit hedendaags industrieel interieur. Ook fan van deze hippe trend? Ontdek dan snel ConQrete, een kant-en-klare pleister waarmee je ook zonder al te veel ervaring een zuivere betontextuur op de muur tovert.
Finishing met een goud-, koper-, zilver- of bronsverf wordt vandaag regelmatig gedaan. Dit product is toepasbaar voor binnen en buiten, dit overigens zonder de nood aan een primer.
De nieuwe Tassoglas collectie biedt u een ruime keuze aan glasweefsel in diverse motieven, ideaal om uw interieur een boost te geven. In deze nieuwe collectie vindt u de gladde en harmonieuze structuren van Microlith terug.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.