Online magazines

04 juni 2021 Vakinformatie voor schilders, decorateurs en woonspeciaalzaken

Online versie bekijken
Vijf unieke projecten in totaalinrichting
Ontdek hier de eerste genomineerden voor de Decoratie Awards categorie totaalinrichting! Hebt u ook een mooi project in totaalinrichting gerealiseerd? Schrijf u hier in!
Valerie Verkain
Bladmanager
 
Groep T.O.M. - Kleur Op Maat is dankzij de renovatie van een kantoor in de Cipalstraat in Geel genomineerd voor de Decoratie Awards 2021. Zij zijn een van de kanshebbers binnen de categorie 'Totaalwerken', wat op het lijf geschreven is van ...
Een verwoestende brand zette begin 2020 het gebouw, waar de gekende interieurzaak Driedeco in gevestigd is, in vuur en vlam. Het gebouw bestond volledig uit hout, waardoor het vuur zich enorm snel verspreidde. Van de conceptstore schoot dan ook ...
Kurt Ardans Interior staat erom bekend met passie en oog voor detail totaalrenovaties te doen. Een appartement op het gelijkvloers in Zottegem werd succesvol omgebouwd tot een schoonheidssalon.
Het Luxemburgse bedrijf Peintralux is voor de renovatie van een privézwembad in Luxemburg genomineerd voor de Decoratie Awards 2021 in de categorie Totaalinrichting. Nadat ze in 2018 al werden erkend als "Meester-schilder-decorateur" maken ze nu ...
Een renovatiejob krijgen van een hoeve uit de negentiende eeuw: het is voor menig decorator ongetwijfeld een van de zaken die op hun bucketlist staat. Chris van de Catsije kan die alvast afvinken.
Hebt u ook een mooi buiten- of binnenproject gerealiseerd? Het is nog niet te laat om deel te nemen aan de Decoratie Awards.
Download de resultaten van het raamprofielenonderzoek en ontdek welke soorten raamprofielen in de lift zitten en welke aan marktaandeel moeten inboeten.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.