Online magazines

07 april 2021 Vakinformatie voor schilders, decorateurs en woonspeciaalzaken

Online versie bekijken
Door vocht aangetaste muren afwerken
Er zijn verschillende remedies die vocht te lijf gaan, maar vooral een grondige afwerking van de aangetaste muur is van groot belang om een vakkundig en duurzaam resultaat te garanderen.
Valerie Verkain
Bladmanager
 
Bladdert de verf af? Vertonen er zich vlekken op de muur of komt het behangpapier los? De kans is groot dat er vocht achter deze aanslag op de muur zit. Er zijn verschillende remedies die vocht te lijf gaan, maar vooral een grondige afwerking van ...
Hilde Francq onderscheidt vijf duidelijke kleuren- en materialentrends voor 2021.
Wilt u grondig en snel gaten, barsten of oneffenheden in een buitenmuur wegwerken? Kies dan voor de buitenplamuren van Toupret. Deze dampopen poeders en pasta’s zijn speciaal ontwikkeld voor de professionele schilder en gevelwerker.
Sikkens heeft een jarenlange reputatie opgebouwd op het gebied van houtproducten die zijn afgestemd op specifieke houtsoorten, constructietypes en omstandigheden zoals temperatuur, luchtvochtigheid en oriëntatie. Sinds enige tijd heeft Sikkens ook enkele watergedragen alternatieven die zeker van pas kunnen komen.
Eenvoudig en schoon vervangen van de verfroller, geen vuile handen. Zonder krachtinspanning: 1 druk en de verfroller komt los van de beugel. Afhankelijk van het soort verf kan u uw verfroller tot 21 dagen na gebruik bewaren zonder uitdrogen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.