Online magazines

02 april 2021 Vakinformatie voor schilders, decorateurs en woonspeciaalzaken

Online versie bekijken
het juiste kitpistool
De meest eenvoudige en goedkoopste kitpistolen zijn skeletmodellen en worden gebruikt door doe-het-zelvers die het pistool maar zelden gebruiken en er dus niet veel geld aan willen uitgeven. Voor een betere kwaliteit kiest u voor een stevig pistool dat goed in de hand ligt.
Valerie Verkain
Bladmanager
 
Al maakt kitten maar een beperkt deel uit van uw dagactiviteiten, toch is de aanschaf van degelijk kitgereedschap ook voor u een goede aanwinst. Denk maar aan hoe een star kitpistool voor de nodige ergernis (en pijnlijke handen) kan zorgen. Er is...
De productiebedrijven die lid zijn van IVP Coatings, de Belgische industriefederatie van de verven, lakken, vernissen en drukinkten, hebben al weken de grootste moeite om aan de essentiële basisgrondstoffen te komen die nodig zijn om hun productie dr
De Zinsser® Cover Stain® is een multitoepasbare oplosmiddelhoudende vlekken-blokkerende primer en sealer die al overschilderbaar is na 2 uur! De primer voorkomt doorbloeding naar de afwerklaag en hecht zich op de meeste oppervlakken zonder schuren.
De nieuwe Dalapro-catalogus is een inspirerend 64 pagina’s tellend naslagwerk met prachtige foto’s en heel wat nuttige tips en tricks! Dit boek verschijnt ook in een beperkte oplage als zéér verrassende luxe-uitgave.
Eenvoudig en schoon vervangen van de verfroller, geen vuile handen. Zonder krachtinspanning: 1 druk en de verfroller komt los van de beugel. Afhankelijk van het soort verf kan u uw verfroller tot 21 dagen na gebruik bewaren zonder uitdrogen.
BOSS paints presenteerde hun nieuwste spuitlakken Satineau Spray en Matineau Spray, naast een nieuwe, zwarte variant van Interior Mat Spray. Alle voordelen, toepassingen en tips voor je machine werden gebundeld in een interessante voorstelling.
Heytens is op zoek naar nieuwe franchisenemers die geïnteresseerd zijn in decoratie en als zelfstandige aan de slag willen aan het hoofd van een winkel gespecialiseerd in raamdecoratie. 
Tot voor kort was het verwijderen van oude lagen behang vaak een vervelende klus. Hier komt nu verandering in. Arte, de specialist in muurbekleding, introduceert Easypro, een nieuw afweekmiddel waarmee u moeiteloos om het even welk behang afweekt zonder de muren te beschadigen, zelfs geschilderd vlies en glasweefsel!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.