Online magazines

26 maart 2021 Vakinformatie voor schilders, decorateurs en woonspeciaalzaken

Online versie bekijken
de rol van de schilder op de vastgoedmarkt
Al na amper 90 seconden heeft een potentiële koper een oordeel gevormd over een pand. Bij een gestylede woning neemt niet alleen de verkoopsprijs met 4 tot 8% toe, maar het pand wordt ook tot zes maal sneller verkocht.
Valerie Verkain
Bladmanager
 
Een onverzorgd pand, wat veel bezoekers gauw doet omkeren, kan dankzij een professionele opfrisbeurt toch de perfectie benaderen. De waarde van het pand neemt toe en de verkooptermijn daalt zienderogen, en daar heeft u als schilder een belangrijk aandeel in.
Wat mag u van 2021 verwachten? Volgens Droika Engelen, interieurarchitecte en influencer, staan de volgende vijf bouw- en woontrends in 2021 op het voorplan.
Tot voor kort was het verwijderen van oude lagen behang vaak een vervelende klus. Hier komt nu verandering in. Arte, de specialist in muurbekleding, introduceert Easypro, een nieuw afweekmiddel waarmee u moeiteloos om het even welk behang afweekt zonder de muren te beschadigen, zelfs geschilderd vlies en glasweefsel!
Sikkens pakt uit met verrassingen! Koop nu Sikkens en spaar budget voor je favoriete cadeau op de grootste geschenkensite van de Benelux. Actie loopt tot 31/03/2021.
Als verfprofessional wilt u scoren. Bij élke klant. Hoe moeilijk de opdracht ook is. Caparol staat u bij. Met jarenlange ervaring, een team van 11 topproducten en gericht advies. Zo zet u elke verfklus volledig naar uw hand!
Ontvang tot 30% korting + een origineel EK2021 wedstrijdshirt of voetbal!
Om een ondergrond te egaliseren en om gaten, barstjes en voegen te vullen, zijn er vul- en plamuurmiddelen op de markt. Zo ook om schade en oneffenheden in pleisterwerk weg te werken. Hoe vult/plamuurt u correct?
SEMIN stelt enkele nieuw telgjes voor in haar gamma buitenwerken! Maak kennis met FIBREXTER: een met vezels verrijkte cementplamuur die kan worden ingezet voor het vullen, herstellen én egaliseren van muren. Voor een supergladde afwerking, ook van vochtige gevels, is er OSCAR: deze superfijne pastapleister is de crème de la crème van SEMIN en geeft dezelfde afwerking als een vette lakplamuur.
Vooral in crisistijden is het een must dat iedereen binnen uw bedrijf zijn vakkennis blijft uitbreiden om op onzekere dagen toch met creatieve oplossingen te kunnen komen. Deel daarom maximaal dit GRATIS ONLINE MAGAZINE met uw collega's en wapen u met extra kennis om deze crisis te lijf te gaan.
Recycleert u uw verfafval zoals het hoort? Zou u voldoen aan de eisen die worden gesteld tijdens een controle? Test het hier!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.