Online magazines

03 maart 2021 Vakinformatie voor schilders, decorateurs en woonspeciaalzaken

Online versie bekijken
De smaak van je klant achterhalen

Smaken veranderen niet alleen over de leeftijdsgroepen heen, maar zijn ook heel persoonlijk. Maar hoe achterhaal je nu welke kleuren je klant mooi vindt of net niet?

Valerie Verkain
Bladmanager

 
Welke belangrijke bouw- en woontrends mag u verwachten in 2021? Interieurarchitect Filip Deslee (Loft4C) voorspelt dat volgende vijf tendensen in 2021 met de meeste aandacht gaan lopen.
Vergeet je eigen smaak en ga mee in het verhaal van de klant. Kleur is immers emotie en wordt net zoals muziek door iedereen anders ervaren. Een goede kleuradviseur is empathisch en zet de smaak van de klant op de eerste plaats.
Om mooi schilderwerk te kunnen leveren, is een harde, hechtende, propere, gezonde én droge ondergrond een vereiste. Helaas is dat in de praktijk niet altijd het geval. Geen nood, met deze Toupret probleemoplossers maakt u korte metten met poreuze, vochtige en beschadigde ondergronden.
Tot voor kort was het verwijderen van oude lagen behang vaak een vervelende klus. Hier komt nu verandering in. Arte, de specialist in muurbekleding, introduceert Easypro, een nieuw afweekmiddel waarmee u moeiteloos om het even welk behang afweekt zonder de muren te beschadigen, zelfs geschilderd vlies en glasweefsel!
Bij BOSS paints vind je aangepaste grond- en afwerkingslagen voor elke verspuitklus. Met deze innovatieve en nevelarme spuitverven voor residentiële werven zet je een verbluffend resultaat neer. Je werkt razendsnel met een ultrastrak eindresultaat !
Ontvang tot 30% korting + een origineel EK2021 wedstrijdshirt of voetbal!
100 % elektrisch en tot 460 km rijbereik: ontmoet de BMW iX3.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.