Online magazines

18 november 2020 Vakinformatie voor schilders, decorateurs en woonspeciaalzaken

Online versie bekijken
Hoe parket correct schuren?
Wie parket nieuw leven wil inblazen, kan niet onderuit aan een voorafgaandelijke, goede schuurbeurt. Hoe u precies te werk gaat leest u in dit online magazine.
Valerie Verkain
Bladmanager
Voor een feilloos resultaat is het van belang om met respect de verschillende schuurstappen te doorlopen om tot een krasvrije parketvloer te komen.
Kalktechnieken zijn trending, en terecht. Ze tillen elke muur naar een hoger niveau: in een landelijk interieur brengt deze minerale look de natuur in huis.
Waar er een schilder- en decoratieprobleem is, is er een oplossing van Zinsser. Van graffiti tot brandschade, de producten van Zinsser zijn de kracht die nodig is om alle decoratieve nachtmerries snel en voorgoed uit te roeien.
Dit najaar verraste Sikkens de schilderswereld met een ongeziene actie speciaal voor professionele schilders. Bent u benieuwd wie ging lopen met de prijzen en wat de winnaar van de hoofdprijs zei toen hij de volledig ingerichte Toyota Proace vol Sikkens-verf in de wacht sleepte?

Met een spuitpleister werkt men tot 5 maal sneller dan met manuele pleisters en tot 2,5 maal sneller dan met rolpleisters. Daarenboven is het aanbrengen met spuittoestellen minder belastend. Wie dan nog eens gebruik maakt van de Airspray J die kan worden ingezet als voegenbandplamuur en als afwerkpleister, werkt nog efficiënter.

COVID-19 heeft een weg gevonden naar het menselijk lichaam en heeft wereldwijd voor een niet eerder geziene gezondheidscrisis gezorgd. Aan de basis hiervan ligt de aanhoudende luchtvervuiling, veroorzaakt door stikstofoxiden (NOx) en andere schadelijke stoffen (VOS). De R-filter maakt hiermee komaf.
In november kiest Anza Pro ervoor om de schilders te bedanken in een nationale reclamecampagne en met een gratis ‘bedankt, schilders’ cadeau.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.