Online magazines

14 oktober 2020 Vakinformatie voor schilders, decorateurs en woonspeciaalzaken

Online versie bekijken
Aan de slag met pleister

Ook pleisterschade herstellen, behoort ongetwijfeld tot uw takenpakket. Kiest u het best voor poeder of voor kant-en-klare pasta? En wat als u een volledige muur dient te pleisteren? Hoe bereidt u de ondergrond dan het beste voor? Wij zochten het voor u uit. 
Valerie Verkain

Bladmanager

De verscheidenheid aan middelen om pleisterwerk te her­stellen is groot. Elk hebben ze hun specifieke eigen­schappen en toepassingen. Mits de juiste achter­grondkennis is het kiezen van de geschikte vul- en plamuur­middelen voor uw project een pak eenvoudiger.
Het gamma binnenmuurverven van Trimetal werd recent uitgebreid met de Magna Ultimat SF. Magna Ultimat SF is niet alleen écht wit en écht mat, maar deze nieuwe binnenmuurverf is bovendien zonder problemen aanzetvrij verwerkbaar.
Vooraleer gipspleister kan worden aangebracht op een ondergrond, moet deze eerst grondig worden geïnspecteerd. De specifieke eigenschappen van het te bepleisteren oppervlak bepalen immers de manier waarop de voorbereiding dient te gebeuren.
Stuur ons een foto/video van het project waarmee u bezig bent! Wij verzamelen de leukste inzendingen op de website van Decoratie.
In het vorige verfvraagstuk (over aluminium ramen) is een foutje in het overzicht geslopen. Bij de afwerking van Caparol stond vermeld 1 laag CapaCryl Aqua UniPrimer te gebruiken. Dit moet evenwel 1 à 2 lagen Capalac of Capacryl lak zijn.
Is brandveiligheid voor u een prioriteit? In dit webinar geven Jelle Laverge en Benoit Declerck enkele juridische inzichten en aandachtspunten mee waar u op de werf op kan terugvallen.
Brandveiligheid blijft een hot topic binnen de bouwsector. BuildUp brengt daarom enkele voorlopers en specialisten op vlak van brandveiligheid samen voor een digitaal kennisevent met boeiende webinars en inspirerende projectvideo's.
Brandveiligheid is een belangrijk aandachtspunt voor elke bouwprofessional. Beantwoord deze 6 vragen in 2 minuten en WIN een fles champagne!
In deze PMG Connects geeft een Securex-expert u gerichte en verstaanbare antwoorden op uw vragen m.b.t. aanwerven, sociale bijdragen enz. Lees verder en zie door de bomen terug het bos.
Na het laatste grote internationale automobielsalon in Europa te zijn geweest dat in 2020 succesvol werd georganiseerd, hoopte FEBIAC om tevens de eerste te zijn die begin 2021 de deuren opende. Door de aanhoudende onzekere gezondheidssituatie neemt FEBIAC nu zijn verantwoordelijkheid door het salon uit te stellen naar 2022.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.