Online magazines

30 september 2020 Vakinformatie voor schilders, decorateurs en woonspeciaalzaken

Online versie bekijken
Hoe het juiste afdekmateriaal kiezen
Laat maar eens een pot verf vallen. Dan is meteen duidelijk hoe belangrijk de bescherming van de ondergrond is. Maar waar moet je rekening mee houden bij het kiezen van het juiste afdekmateriaal en welke rol speelt het vloertype? Ontdek hier hoe de keuze wordt bepaald en welke soorten de markt veroveren. 

Valerie Verkain - bladmanager
Bescherm alle soorten vloeren die ongeschonden moeten blijven: beton, tegels, laminaat ... De keuze van afdekmateriaal hangt af van verscheidene factoren: gaat het om een bestaande vloer die er al lang ligt, een recent geplaatste ondergrond of een onlangs behandelde?
Om professioneel verzorgd schilderwerk af te leveren, is het vanzelfsprekend uitermate belangrijk om raamkozijnen, deurlijsten, vloeren en andere oppervlakten nauwgezet af te dekken om die te beschermen.
Uw omgeving coronavrij houden start met een goede handhygiëne. Ontdek de 7 voordelen van contactloos handen desinfecteren.
Met de nieuwe I.D.A. (Binnendeuren Aluminium), biedt WAKO u de ideale oplossing om uw binnenruimte te optimaliseren door een glazen deur te installeren die glas combineert met een staallook.
Deze 100% elektrische Mazda zal ongetwijfeld de beste fleetinvestering van het jaar zijn. De MX-30 is een elektrische mix tussen een SUV en een coupé die zeer specifiek inspeelt op de wensen van fleetklanten met een ecologische en moderne mindset.
Brandveiligheid blijft een hot topic binnen de bouwsector. BuildUp brengt daarom enkele voorlopers en specialisten op vlak van brandveiligheid samen voor een digitaal kennisevent met boeiende webinars en inspirerende projectvideo's. Ontdek het programma ...
Is brandveiligheid voor u een prioriteit? In dit webinar geven Jelle Laverge en Benoit Declerck enkele juridische inzichten en aandachtspunten mee waar u op de werf op kan terugvallen.
Brandveiligheid is een belangrijk aandachtspunt voor elke bouwprofessional. Beantwoord deze 6 vragen in 2 minuten en WIN een fles champagne!
Begin september 2020 heeft de Regie der Gebouwen omvangrijke werken afgerond in het Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen. Het betreft een investering van ca. 4,5 miljoen euro. Twee verdiepingen van de Kloostervleugel werden volledig ...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.