Online magazines

24 september 2020 Vakinformatie voor schilders, decorateurs en woonspeciaalzaken

Online versie bekijken
Tips om goed kleuradvies te geven

Kleuradvies is voor de klant een meerwaarde. Als schilder-decorateur kun je een inspiratiebron zijn voor je klant en tips geven om tot een mooier resultaat te komen. Goed advies geven en niet te veel tijd verliezen aan het helpen bij kleuren kiezen vraagt echter wel een correcte aanpak. 


Valerie Verkain - bladmanager
Goed advies geven en niet te veel tijd verliezen aan het helpen bij kleuren kiezen vraagt een correcte aanpak. Bekijk de ruimte zorgvuldig, luister naar de klant en gebruik de kleurentools die je verfmerk ter beschikking stelt.

Het is geen geheim meer dat meer en meer digitaal gebeurt en dit is dan ook niet anders voor kleur. Zo behoren scanners om kleurcodes te zoeken of applicaties om kleursimulaties van de ruimte te maken, tot de opties.

Het mechanisch aanbrengen van spuitpleisters kent een enorme groei bij nieuwe overtuigde gebruikers. Dat komt onder andere omdat het rendement veel hoger ligt. Bovendien is het aanbrengen met spuittoestellen minder vermoeiend en minder belastend.
Het gemeentebestuur en de erfgoedraad van de gemeente Oostkamp hebben het initiatief genomen om de grafzerken van de strijders uit WO II te restaureren. Ze vonden daarvoor de geschikte partner in het VTI van Brugge.
Voor schilderenwerken bieden de spinhoogwerkers Hinowa Bi-energy machines belangrijke voordelen. De spinhoogwerkers op rupsen kunnen bovendien erg smal gemaakt worden. Je kan dus perfect over moeilijk terrein en door smalle poortjes heen manoeuvreren.
Nu het beleid een maximaal aantal auto’s aan de stekker of de waterstofpomp heeft auto-elektrificatie de toekomst mee.
Van 01/09 tot 31/10 plant Sikkens een grootschalige actie speciaal voor de professionele schilder. Je vindt de wedstrijdcodes op de potten Sikkens Alphacryl Morpha 10L WO5 en Wit te koop in de Sikkens Service Centra en in het Decoratiemagazine van september. 
Brandveiligheid blijft een hot topic binnen de bouwsector. BuildUp brengt daarom enkele voorlopers en specialisten op vlak van brandveiligheid samen voor een digitaal kennisevent met boeiende webinars en inspirerende projectvideo's. Ontdek het programma ...
In dit webinar reikt Koen Michielsen de ontwerper de juiste informatie aan om een correct (voor)ontwerp uit te werken op vlak van brandveilige staalstructuren.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.