Online magazines

16 september 2020 Vakinformatie voor schilders, decorateurs en woonspeciaalzaken

Online versie bekijken
TWEE KEER SNELLER AFDEKKEN MET TAPE EN BESCHERMFOLIE IN EEN
Wie snel en strak wil werken, gebruikt tegenwoordig een 2-in-1-oplossing van tape in combinatie met maskerende statische folie of papier. De keuze van de tape is afhankelijk van de klus: binnen of buiten. Stelt het werk bijkomende vereisten inzake UV- en vochtbestendigheid, scherpte van de lijnen, of de duur van het afdekken, dan is een specifieke professionele variant aangewezen.

Valerie Verkain - bladmanager

Zowel bij de keuze als bij het gebruik van tapes komt kennis en ervaring kijken. Wij sommen voor u de belangrijkste eigenschappen op waaraan een goede tape moet voldoen en geven enkele tips mee om tapes zo goed mogelijk in te zetten.
Van 01/09 tot 31/10 plant Sikkens een grootschalige actie speciaal voor de professionele schilder. Je vindt de wedstrijdcodes op de potten Sikkens Alphacryl Morpha 10L WO5 en Wit te koop in de Sikkens Service Centra en in het Decoratiemagazine van september.
Binnen de WASHI-TEC®-serie van Kip GmbH vindt u sowieso een gepaste tape voor al uw werkzaamheden. Van afplaktapes voor muren, plafonds of behang tot buitentoepassing, WASHI-TEC® heeft voor iedere ondergrond een tape, gemaakt van origineel Japans papier.
De nieuwe Transit Trail en Transit Custom Trail werden speciaal ontworpen om moeilijkere werkomstandigheden het hoofd te bieden. Zo kunnen de voorwielaangedreven Transit en Transit Custom beschikken over ...
Ontdek de uiterst resistente Crosscall smartphones! Ze zijn 100% betrouwbaar en staan een volledige werkdag of zelfs langer tot uw dienst. Integreer ze zonder uw processen, organisatie of zelfs bewegingen te verstoren!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.