Online magazines

09 september 2020 Vakinformatie voor schilders, decorateurs en woonspeciaalzaken

Online versie bekijken
Wat is de beste software voor u als schilder-decorateur? 
Ieder bedrijf digitaliseert vandaag. Ook voor u, als schilder-decorateur, kan het interessant zijn om uw administratie digitaal te organiseren, via een gespecialiseerd softwarepakket dat u diverse voordelen oplevert: u boekt tijdwinst én drukt uw kosten, geniet steeds een duidelijk overzicht van uw activiteiten, communiceert transparanter ...

Valerie Verkain - bladmanager
Administratieve software biedt een divers pakket van functies aan. Zowel voor cijfermatige handelingen (opmaak van offertes, facturatie), als voor projectbeheer (opvolging van klanten, leveranciers, materiaal en voorraad). Ook personeelszaken ...
Wappy maakt komaf met papieren werkbon en levert een digitale oplossing voor de bouwsector. Deze app registreert uren en materiaal die gepresteerd zijn op verplaatsing.
Ontdek de uiterst resistente Crosscall-tools! Ze zijn 100% betrouwbaar en staan een volledige werkdag of zelfs langer tot uw dienst. Integreer ze zonder uw processen, organisatie of zelfs bewegingen te verstoren!
Laatste kans! Heeft u een bijzonder schrijnwerk- of interieurproject gerealiseerd, maar u bent nog niet ingeschreven voor de Dobbit SCHRIJNWERK AWARDS 2020? Maak hier dan snel werk van, en schrijf u in voor 18/09/2020!
Het mechanisch aanbrengen van spuitpleisters kent een enorme groei bij nieuwe overtuigde gebruikers. Dat komt onder andere omdat het rendement veel hoger ligt. Bovendien is het aanbrengen met spuittoestellen minder vermoeiend en minder belastend.
Creatief uitleven zonder zorgen te maken over de gezondheid en het milieu; BIOFA heeft hiervoor alle instrumenten in huis dankzij een volwaardig assortiment natuurverven, ecologische houtbewerkingsproducten en biologisch afbreekbare onderhoudsproducten.
Als vakman bent u op zoek naar één leverancier voor uw verf, behang, vloerbekleding en raamdecoratie die beschikbaar is in heel Vlaanderen, waar u ook aan het werk bent. Dat kan bij Thiry Paints met zijn 28 service centers.
De Red Dot-jury heeft beslist: De design verlichtingsprofielen IL5, IL6, IL7 MEMORY, IL8 en IL9 MEMORY komen met succes uit de Red Dot Award: Product Design 2020 en worden bekroond voor hun uitstekende designkwaliteit.
Een veilige en gezonde werkomgeving start bij een propere werkplaats. Maak kennis met een unieke allesreiniger voor het algemeen onderhoud van uw werkomgeving.
WIN een fles champagne. Vervolledig deze kleine survey en win. Dit neemt slechts 1 minuut van uw tijd in beslag.
Ondanks de huidige crisis, blijft het voordelig om personeel aan te werven. Als ondernemers hun eerste werknemer aanwerven vóór 31 december 2020, genieten zij een volledige en permanente ...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.