Online magazines

08 juli 2020 Vakinformatie voor schilders, decorateurs en woonspeciaalzaken

Online versie bekijken
Hoe de milieu-impact van verf inperken?
Uit een exclusieve bevraging van uw vakblad blijkt dat maar liefst 61% van de schilder-decorateurs bewust werkt met verf die een beperkte impact op het milieu heeft. Ontdek hier hoe u als schilder uw steentje kunt bijdragen door uw verfafval correct te verwerken.

Valerie Verkain
Bladmanager
Om te bepalen hoe duurzaam een gebouw is, wordt ook de milieu-impact van de gebruikte verf in rekening gebracht. Verffabrikanten nemen extra maatregelen om hun verf te verduurzamen en ook u als schilder kan uw steentje bij­dragen.
AkzoNobel, het moederbedrijf van Sikkens werd al bekroond voor zijn duurzame aanpak en gaat nu nog een stap verder met de Sikkens Alpha Recycle Mat binnenmuurverf. Die bestaat voor maar liefst 35% uit gerecycleerde verf.
Jaimy by Belfius is een platform die bouwers en verbouwers helpt om bekwame vakmannen te vinden. Uw bedrijf kan die extra klanten aannemen die u interessant lijken. Hoe? Lees verder, of schrijf u meteen in.
De vakschilder is een artiest die kleur geeft aan onze omgeving. Muur per muur. Gevel per gevel. Wij delen die passie voor verf, maar vooral ook voor zij die verven. Bij BOSS paints kies je uit het meest complete palet aan duurzame en uiterst kwalitatieve buitenmuurverven.
Volgens 56% van de bedrijven zullen relatiegeschenken dit jaar belangrijker worden. Daarom pakt het magazine RendEvenement nu uit met een Business Gift Sample Box vol concrete ideeën en inspiratie voor uw relatiegeschenken.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.