naar top
Menu
Logo Print

DE WINNAARS VAN DE DECORATIE AWARDS 2017!

Fiere winnaars van sterke projecten

De winnaars van de Decoratie Awards zijn bekend. Tijdens een sfeervol galadiner werden de namen van de winnaars bekendgemaakt. Deze bedrijven kwamen als winnaars uit de bus:

CATEGORIE SCHILDER- EN DECORATIEWERKEN

Matthijs & Co

Afwerkingsbedrijf Matthijs & Co kregen de opdracht om in Aalst een 19de-eeuwse herenwoning volledig opnieuw te gaan schilderen en decoreren. Het gelijkvloers was immers aan een grondige opfrissing toe en moest de geest van weleer (19de-eeuwse klassieke Franse stijl) weer gaan uitstralen.
Op de bovenverdieping wilde de opdrachtgever dan weer een strakkere, meer hedendaagse look, die niettemin bij de woning paste en tegelijk stijlvol en verfijnd oogde.

 


CATEGORIE GEVELAFWERKING

Paintura

Glenn Vervalle van Paintura renoveerde een eclectische gevel in Gent. Voor dit project is een grondige kleuranalyse gebeurd. De traveeën, de dakgoot met pianomoulure en de scheiding tussen de twee bouwlagen zijn op een opvallende manier geaccentueerd.

 


CATEGORIE VLOERBEKLEDING

Vloerbekleding Slosse bvba

Vloerbekleding Slosse uit Torhout plaatste LVT-stroken van Moduleo (IVC) in Hotel Portinari te Brugge. Het resultaat is een onderhoudsvriendelijke vloer met een stijlvolle, natuurlijke uitstraling.


CATEGORIE AMBACHTELIJKE TECHNIEKEN

Oyendeco

Koen Oyen schilderde de inkomhal van een honderd jaar oude stadswoning in een prachtige marmerimitatie. Bijzonder was hier het grote aantal vierkante meters (40 m²) en het feit dat het plafond zeer hoog was, waardoor een goede werforganisatie noodzakelijk was.

 

in samenwerking met

Anza
Boss Paints
Sikkens