05 juli 2018

VAKINFORMATIE VOOR SCHILDERS EN INTERIEURINRICHTERS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxDe meerwaarde van lakverf

Lak is wat duurder en de verwerking ervan vraagt meer tijd, maar lak kent eveneens enkele belangrijke productspecifieke voordelen die vaak worden vergeten. Bovendien zijn er nu ook watergedragen lakken op de markt die niet moeten onderdoen voor de solventgedragen variant. In dit online magazine wijden we een volledig dossier aan lakverven.

Valerie Verkain
Bladmanager

IS LAKVERF NOG RELEVANT?

Lakverven zijn tegenwoordig wat van hun populariteit verloren omdat het duurdere producten zijn en de verwerking vaak meer werk vergt. Lak kent echter enkele productspecifieke voor­delen en levert een mooier, gladder en strakker resultaat op dan een klassieke muur- of plafondverf.
Volledig artikel lezen

SIKKENS' WATERGEDRAGEN LAKKEN EVEN GLAD EN STRAK ALS SOLVENTGEDRAGEN LAKKEN

160pxSinds de oprichting in 1792 overtuigt Sikkens zijn klanten van hun lakken dankzij hun passie voor alleen de beste kwaliteit. Het internationaal erkende merk wilt enkel topresultaten bieden en werkt via onderzoek voortdurend aan verdere verbeteringen van de marktleidende producten.
Volledig artikel lezen

BOUWSECTOR ZORGT WEER VOOR WERKGELEGENHEID

De bouwnijverheid verkeert in een goede economische gezondheid, die wordt ondersteund door gunstige determinanten, beschikbaar inkomen van de gezinnen, werkloosheidsgraad en overheidsinvesteringen.
Lees meer

HIER KUNT U TERECHT VOOR ALLES OVER OPPERVLAKTEBEHANDELING

160pxBij Vip Tools hebt u immers het voordeel dat u er voor elk aspect inzake oppervlaktebehandeling terechtkunt. Of het nu gaat om schuren, stralen, lakken of polieren, Vip Tools heeft altijd de geschikte oplossing in huis om u verder op weg te helpen.
Volledig artikel lezen

BELGISCH HOEFT NIET SYNONIEM TE STAAN MET DUUR

160pxPeintagone is goed bezig, dat is wel duidelijk. Het jonge bedrijf timmert keihard aan de weg en begint intussen behoorlijk impressionante resultaten te halen. Peintagone staat dan ook voor duidelijkheid en het jonge team achter het merk wil een nieuwe wind door de Belgische markt laten waaien.
Volledig artikel lezen

DOE MEE AAN ONZE GROTE LEZERSENQUÊTE

In samenwerking met de federaties B2B PRESS (Federatie van Vakbladen) & UPP (Unie van Periodieke Pers) voeren wij momenteel een onderzoek uit naar de professionele informatiebronnen in België.
Lees meer

GLOBAL PAINT PRODUCTS B.V. BREIDT UIT NAAR CHINA

Global Paint Products B.V. ontwikkelt en produceert al ruim 30 jaar hoogwaardige verfproducten. Sinds de oprichting is er een groot afzetgebied gecreëerd, zowel nationaal als internationaal.
Lees meer

BOUWUNIE WIL AANPASSING EUROPESE REGELS VOOR INNING SOCIALE ZEKERHEIDSBIJDRAGEN

De Raad van Europese Ministers van Arbeid heeft in Luxemburg de herziening van de detacheringsregels officieel goedgekeurd. De concurrentie van en met goedkopere buitenlanders ontwricht de Vlaamse bouwsector.
Lees meer

GELUIDSABSORBERENDE LVT-VLOER VOOR BETERE LEVENSKWALITEIT

In WZC Veilige Have in Aalter is de leefruimte voor bewoners met dementie uitgerust met een LVT-vloer van Moduleo omwille van de geluidsabsorberende eigenschappen.
Lees meer

INSPIRATIETHEATER OP INTERIEUR COLLECTIE DAGEN

Beursorganisator Easyfairs Evenementenhal introduceert een nieuw initiatief op Interieur Collectie Dagen: Het Inspiratietheater. De eerste sprekers die tijdens dat theater in actie komen, zijn nu bekend gemaakt: kleurexpert Saskia Huiting (Concept & Interior designer en eigenaar van Studio Thuis in Amsterdam), retailtrendwatcher Harry Bijl (Manager Retail & Innovatie bij INretail), meest veelbelovende zakenvrouw van het jaar Kristel Groenenboom (Internationaal onderneemster van het jaar en auteur) en Virtual Reality ondernemer Jim Zagwijn (Eigenaar 360Fabriek).
Lees meer

http://decoratie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
De meerwaarde van lakverf

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be