25 juni 2018

VAKINFORMATIE VOOR SCHILDERS EN INTERIEURINRICHTERS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxBent u het kaleien machtig?

Schilderen is een stiel. Er is kennis ter zake voor nodig. Dat geldt voor alle technieken, maar des te meer voor authentieke technieken. Kaleien bijvoorbeeld geeft de muur niet alleen een natuurlijk en origineel effect, maar draagt ook bij aan een goede vochthuishouding in de ruimte.

Valerie Verkain
Bladmanager

KALEIEN VOOR AUTHENTIEK INTERIEUR

Kaleien is niet exclusief voorbehouden voor buitenmuren. Een binnenwand kaleien is een originele manier om hem meer uitstraling te geven. Kaleien geeft de muur niet alleen een natuurlijk en authentiek effect, maar draagt ook bij aan een goede vochthuishouding in de ruimte.
Volledig artikel lezen

Gips dat zorgt voor hoogkwalitatieve afwerking

160pxSiniat TECHPLUS is een bouwpleister op basis van natuurlijk ontgonnen gips uit het bekken van Parijs en kenmerkt zich door een bijzonder lichte en vlotte verwerking. De pleister zorgt voor een gladde afwerking van binnenwanden en -plafonds, en is zowel manueel te verwerken als met alle types spuitmachines. Siniat TECHPLUS blijft bijzonder lang 'romig', wat de afwerking tot in het kleinste detail (poriën en hoeken) mogelijk maakt. De verwerkingstijd bedraagt circa 3u30 na het aanbrengen, en u krijgt een mooi, egaal, glad oppervlak als eindresultaat! De verdeling verloopt via handelaren in bouwmaterialen.
Video

DOE MEE AAN ONZE GROTE LEZERSENQUÊTE EN WIN EEN EXCLUSIEVE CHOCOLADEBOX

Door de vragenlijst in te vullen, helpt u ons de inhoud en het media-aanbod in de toekomst nog beter af te stemmen op uw behoeften. Doe dit voor 29 juni en maak ook kans op een exclusieve smaakbox.
Klik hier om deel te nemen

HOOGTEWERKERS BIJ HUURLAND

160pxHuurland is de jongste jaren fel geëvolueerd als verhuurbedrijf. Het richt zich tegenwoordig volop op de bouwprofessional, en dus ook op de schilder-decorateur, met een duidelijke visie en een sterk uitgebouwd verhuurgamma.
Lees meer

DAN TOCH INTIRIO IN 2019

In tegenstelling tot wat er eerder werd gecommuniceerd, vindt Intirio 2019 wel degelijk plaats. Deze ommekeer komt er op verzoek van de markt. Tal van exposanten geven namelijk aan een duidelijke behoefte te hebben aan een geschikte ontmoetingsplek voor interieurspecialisten.
Lees meer

COMBINEER DE STIJL VAN LVT MET HET GEMAK VAN LUXEVINYL OP ROL

160pxTempo combineert het beste van twee werelden: alle gebruiksgemak van luxevinyl op rol met de stijlvolle look van LVT-planken. Ideaal voor commerciële toepassingen waarbij een snelle installatie (tot 30% sneller dan klassieke LVT) én een eigentijdse sfeer belangrijk zijn.
Volledig artikel lezen

INSPIRATIETHEATER OP INTERIEUR COLLECTIE DAGEN

Beursorganisator Easyfairs Evenementenhal introduceert een nieuw initiatief op Interieur Collectie Dagen: Het Inspiratietheater. De eerste sprekers die tijdens dat theater in actie komen, zijn nu bekend gemaakt: kleurexpert Saskia Huiting (Concept & Interior designer en eigenaar van Studio Thuis in Amsterdam), retailtrendwatcher Harry Bijl (Manager Retail & Innovatie bij INretail), meest veelbelovende zakenvrouw van het jaar Kristel Groenenboom (Internationaal onderneemster van het jaar en auteur) en Virtual Reality ondernemer Jim Zagwijn (Eigenaar 360Fabriek).
Lees meer

GLOBAL PAINT PRODUCTS B.V. BREIDT UIT NAAR CHINA

Global Paint Products B.V. ontwikkelt en produceert al ruim 30 jaar hoogwaardige verfproducten. Sinds de oprichting is er een groot afzetgebied gecreëerd, zowel nationaal als internationaal.
Lees meer

KENT U DE 'WERFLINK' AL?

De Vlaamse Confederatie Bouw (VCB) heeft in samenwerking met het bouwbedrijf Besix en Vlaanderen Circulair het online deelplatform Werflink gelanceerd. Bouwbedrijven in heel België kunnen nu ongebruikt bouwmaterieel, materiaaloverschotten en vrachtruimte optimaal op elkaar afstemmen.
Lees meer

OPRICHTING CONSTRUCTION ACADEMY VOOR BOUWPROFESSIONALS

Op 4 juni 2018 ondertekenen Confederatie Bouw Limburg, Hogeschool PXL en UHasselt een charter 'levenslang ondersteunen, begeleiden en informeren van de bouwprofessional'.
Lees meer

UITGELICHT: verdiepen in ambachtelijke technieken

Begiftigd met een flinke dosis fantasie en met een fascinatie voor alles wat met kleur, vorm en volume te maken heeft, stampte Laurens Serpieters ruim twaalf jaar terug zijn eigen schilders- en decoratiebedrijf uit de grond.
Volledig artikel lezen

http://decoratie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Bent u het kaleien machtig?

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be