4 mei 2018

VAKINFORMATIE VOOR SCHILDERS EN INTERIEURINRICHTERS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxZo maak je een sterke connectie

Om verschillende materialen met elkaar te verbinden, kan men rekenen op chemische verbindingen: lijmen, silicones en andere adhesieven. Die zorgen voor een sterke connectie en zijn een ideale oplossing om tal van zaken met elkaar te bevestigen. Siliconen aanbrengen in een badkamer of keuken is vaak een uitdaging. De afdichtingen dienen waterdicht te zijn, maar mogen niet in het oog springen. Flexibiliteit is in de lijmwereld ook een topic. Vloerlijmen die gemakkelijk opnieuw verwijderd kunnen worden, spelen hierop in.

Valerie Verkain
Bladmanager

RELEVANT NIEUWS UIT DE SECTOR
Huurland nu ook in Zellik
Nieuwe commercieel-technisch adviseur bij Thomsit
Aantal vergunde woningrenovaties op dieptepunt
Meer nieuws...

DOSSIER: WELKE EGALINE VOOR WELKE ONDERGROND?

Het egaliseren vormt een onmisbare stap in het bekomen van professioneel uitgevoerde, strak ogende vloeren die langdurig hun eigenschappen behouden. Niet elke egaline mag evenwel op om het even welke ondergrond.
Lees het volledige artikel

LEES OOK:
Sneller werken met verwijderbare vloerlijmen

THOMSIT PVC-LIJMEN

160pxDe vertrouwde kwaliteit voor natverlijming. Ervaar de optimale verwerking van PVC-design vloerbedekking met droge en natte lijmproducten van Thomsit. De range bestaat uit 7 verschillende lijmen met elk hun specifieke toepassingen en unieke voordelen.
Lees meer

WSB & PLASTER-TECH: VAN SPECIALISTEN, VOOR SPECIALISTEN

160pxWanneer twee bedrijven gelijklopende visies hebben, is het een kwestie van tijd voor beide met elkaar in aanraking komen. WSB Finishing Equipment en Plaster-Tech zijn nu een partnership aangegaan.
Volledig artikel lezen

EEN CREATIEVE KIJK OP VERTICALE LAMELLEN

160pxEen indrukwekkende 14 meter hoge toren, 4 verdiepingen en onze Louverdrape textiellamellen. Dit is het speelvlak van het nieuwe theaterstuk “JR" een productie van FC Bergman en Toneelhuis.
Volledig artikel lezen

BRONZEN MEDAILLE BIJ CRADLE TO CRADLE CERTIFIED

Luxaflex heeft een Cradle to Cradle Certified certificering op niveau brons behaald voor ruim 60 polyester stoffen. Het Cradle to Cradle Certified Products Program stimuleert het kringloopprincipe, wat betekent dat alle materialen van gecertificeerde producten na gebruik nuttig inzetbaar zijn voor verwerking in een ander product, zodat ze hun waarde behouden voor mens en milieu.
Lees meer

SILICONEN VOOR DE BADKAMER EN DE KEUKEN

Wanneer u een badkamer of een keuken plaatst of renoveert, is het afdichten van de voegen tussen muur en bad, spoelbak, wc of aanrecht van groot belang. De afdichtingen dienen zo waterdicht mogelijk te zijn, maar tegelijk moeten de siliconen zo veel mogelijk 'verdwijnen' en niet in het oog springen.
Volledig artikel lezen

http://decoratie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Zo
maak je een sterke connectie

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be