naar top
Menu
Logo Print
18/06/2019 - RORY MOERMAN

BOSS PAINTS TAPES OP MAAT VAN DE SCHILDER

De juiste tape voor iedere toepassing

BOSS PAINTS TAPES OP MAAT VAN DE SCHILDERAls vakschilder kreeg je er vast al mee te maken: afplaktapes die niet goed kleven, die doorscheuren of waarvan de aflijning te wensen overlaat. Het haalt de kwaliteit van je werk naar beneden en je verliest er tijd mee. Daarom ontwikkelde BOSS paints een nieuwe lijn kwalitatieve schildertapes, voor elke mogelijke ondergrond en elk budget.

TROEVEN VAN EEN EIGEN LIJN

Onze tapes passen in het A-segment, het zijn dus tapes met de beste kwaliteit. Het grote voordeel is dat wij een volwaardig aanbod hebben én dat wij onze vakschilders blijven ondersteunen. Doet er zich een probleem voor, dan komen we ter plaatse op de werf om een oplossing te vinden. Die service zit in ons DNA en daarmee onderscheiden we ons.

Er zijn drie productlijnen: tape & relax, tape & go en tape & fixEr zijn drie productlijnen:
TAPE & RELAX, TAPE & GO en TAPE & FIX

De Relax-lijn is het totaalaanbod, met een variëteit van kleuren en breedtes.

De budgetvriendelijke Go-lijn heeft dezelfde kwaliteit, maar bevat enkel de gouden en paarse tapes. Deze tapes gaan ook slechts tot 30 mm en ze hebben geen aparte blisterverpakking. Het enige technische verschil is dat je de gouden en paarse Relax-tapes langer kan laten hangen dan de Go-tegenhangers: 90 dagen in plaats van 30 dagen.

Op elke tape staat voor welke ondergrond hij geschikt is, hoe lang je ze kan laten hangen en wat hun kleefkracht is. Op de kern van de tape zie je of je een Relax- of een Go-tape hebt.

De naam van de lijn zegt het eigenlijk zelf. Bij de Relax-lijn hoef je je geen zorgen te maken. Je kan de tapes lang laten hangen, ze zijn in verschillende breedtes en in alle kleuren beschikbaar, en ze zijn stevig verpakt. De Go-lijn heeft dezelfde kwaliteit, is wel iets goedkoper, maar heeft minder mogelijkheden. Voor elke behoefte vind je dus nu iets in het eigen BOSS-assortiment, met de service die daarbij hoort.

Naast de Relax-lijn en de Go-lijn ontwikkelden we ook een Fix-lijn. Deze lijn is in de markt gezet om aan de behoefte van universele toepassingen te voldoen. Bijvoorbeeld het plakken van afdekkarton, toekleven van zakken, afplakken bij het pleisteren …
De Fix-lijn omvat 2 producten. Enerzijds een Oranje Vinyl tape en anderzijds een Beige Crepe tape.

Afhankelijk van de toepassing en behoefte proberen we een kwalitatief assortiment tegen concurrentiële prijzen aan te bieden.

Meer info over de tapes?

+32 (0)56/73.82.33 / info@boss.be