naar top
Menu
Logo Print

Zelf een bijzonder project gerealiseerd?

Schrijf u hier in!

Meer informatie vindt u hier.

 

Categorie Gevelafwerking

Decoratie Awards 2018: deelnemende projectenA Project bvba

A Project bvba ging aan de slag met de eigen gevel, met een gevelbekleding van de eigen showroom en bureaus in een aanbouw, gebouwd aan het bestaande pand. A Project streefde een origineel concept na met een realisatie die eruit springt door zijn vorm, kleuren en materialen.

Schilder- en Decoratiewerken Bruce CafmeyerSchilder- en Decoratiewerken Bruce Cafmeyer

Bruce Cafmeyer stond in voor de renovatie van een oud schoolgebouw in Oostkerke, die omgebouwd werd tot een woning. Het project omvatte o.a. het herstellen van gaten en barsten, het opkitten van de ramen en het schilderen van de gevels. Doel was om die gevels terug een strakke uitstraling te geven.

Schilder- en decoratiewerken Steve DevliegheSchilder- en decoratiewerken Steve Devlieghe

Voor het schilderen van een afgekeurde gevelbaksteen aan een nieuwbouwgevel van een open bebouwing in Knokke-Heist zocht de opdrachtgever zijn heil bij Steve Devlieghe. Die gevel werd geteisterd door kleurverschillen en moest opnieuw een uniforme look krijgen. Opvallend: door de hoog geplaatste waterkering moest hier gewerkt worden met twee verfsystemen. Dat zorgde voor een extra uitdaging om alles kleuridentiek te kunnen maken.

Categorie Ambachtelijke Technieken

Matthijs & Co

In Meerbeke namen Matthijs & Co een totaalproject in handen, waarbij vertrokken werd van 'banale’ egale, effen muren, plafonds en deuren. De opdrachtgevers wilden hier een woning van een oud pand maken en wilden er de rococostijl introduceren.
Hoewel dit project er uitziet als een restauratie, is dit niet het geval. Alles is nieuw, maar werd perfect uitgevoerd zodat het zou lijken alsof het er al eeuwen zo uitziet.

Categorie Vloerbekleding

Decoratie Awards 2018: deelnemende projectenDecoratie & Service

Voor een project bij laboratorium Histogenex in Wilrijk stond Decoratie & Service in voor het installeren van een vloerbekleding met aparte uitstraling en exclusiviteit. Het werd uiteindelijk een prestigeproject met hoogwaardige materialen.
Opvallend daarbij was de vorm van de verschillende vloeren: zo is het gelijkvloers en de kelder in se een cirkel, de verdiepingen zijn een gelijkzijdige driehoek.

Dija bvba op de Decoratie AwardsDija bvba

Dija mocht aan de slag in het Hotel Radisson Blue Antwerpen. Er werd gekozen voor het plaatsen van een hoogwaardige LVT in de bar en het restaurant, na de egalisatie van de vloer. Opvallend: de tegels hebben een unieke vorm, waardoor de moeilijkheidsgraad meteen een pak de hoogte in schoot.

Decoratie Awards 2018: deelnemende projectenNV Schildersbedrijf Woutim

Op het racecircuit van Zolder dienden de loges aangekleed te worden op een unieke en kwalitatief hoogwaardige manier. NV Schildersbedrijf Woutim nam de opdracht aan en zorgde voor een unieke uitstraling op een unieke locatie.

Decoratie Awards 2018: deelnemende projectenVloerbekleding Slosse bvba

Voor de bekleding van de vloer deed Hotel Olympia een beroep op Vloerbekleding Slosse. Diverse types werden gelegd in de inkom, ontvangstruimte, receptie, bar, trappen, de muren van de traphal, de gangen en de 31 hotelkamers. Onder een strakke timing kreeg het hotel een volledige transformatie.

Categorie Schilderwerken

Deprez-Loncke Interieur bvbaDecoratie Awards 2018: deelnemende projecten

Als sluitstuk van de totaalrenovatie van een woning kreeg Deprez-Loncke Interieur bvba de opdracht om de woning definitief op te schilderen. In eigen beheer werkte de onderneming ook nog de badkamer af.
De muren in de slaapkamer en de nachthal werden uitgevoerd met een decoratieve techniek, in de slaapkamer werd gekozen voor een combinatie van schilderwerk en behangpapier.

Kwast & CompagnieKwast & Compagnie

Het historische pand Het Zilverhof te Gent was toe aan een grondige restauratie en werd omgedoopt tot een vakantiewoning. Voor zowel het interieur als exterieur werd gerekend op Anton Baetens en Nils D'hondt van Kwast & Compagnie. Zij kregen carte blanche maar moesten het middeleeuwse gevoel bewaren. Zo werd gekozen voor o.a. kalkverf.

Matthijs & Co

De opdrachtgever voor dit project was 7 decennia geleden geboren in de bewuste kamer te Londerzeel en wilde er iets speciaals van maken, geënt op diens liefde voor Italiaanse finesse en de stijl van de Zonnekoning, met ruimtelijkheid en klassieke warmte. Zo wilde hij guirlandes en moulures zonder de ruimtelijkheid te verliezen.