naar top
Menu
Logo Print
31/07/2018 - RORY MOERMAN

COURANTE PROBLEMEN EN HOE ZE OP TE LOSSEN

COMBINATIE VAN EXPERTISE, DE JUISTE TECHNIEK EN HET JUISTE PRODUCT

Schilders-decorateurs worden vaak ingeschakeld om een bepaald probleem op te lossen; niet zelden gaat het om zaken waar de klant tekort komt op het gebied van technische bagage of gereedschap. Dat gaat van kleinere opvul- en retoucheerwerken tot ingrijpender werkzaamheden als het bestrijden van opstijgend vocht.

Roetvlek isolerenROETVLEKKEN ISOLEREN

Roetvlekken op een te schilderen oppervlak schaden het eindresultaat en moeten dus geïsoleerd worden. Een probleem daarbij is echter dat roet reageert op water - waardoor het werken met watergedragen verven niet zo evident is. Bovendien mag de geïsoleerde roetvlek ook in de toekomst geen problemen scheppen. Gelukkig kan het isoleren van een roetvlek vrij eenvoudig mits u de juiste procedures en droogtijden volgt.

 

 

Opvul- en retoucherenBESCHADIGINGEN OPVULLEN

Beschadigingen in wanden en plafonds kunnen snel zorgen voor heel wat frustratie - zeker bij de eigenaar. Als vakman is het dan ook uw taak om die frustratie zo snel mogelijk om te zetten in voldoening, wanneer u dat gat in de wand hersteld heeft. Het gebruik van vulmiddelen is de aangewezen methode om dergelijke beschadigingen in de wand of het plafond te herstellen.

 

 

Opstijgend vochtOPSTIJGEND VOCHT BESTRIJDEN

Opstijgend vocht stelt u als schilder-decorateur voor een grote uitdaging. Vooral de hygroscopische zouten die via het vocht in de muur terechtkomen, zorgen voor veel schade. Het spreekt voor zich dat dit probleem eerst grondig aangepakt moet worden alvorens verder te gaan met de afwerking.