Zorgvuldigheid verreist bij aanbrengen van aanduidingen op PBM

Een professioneel imago met de borduur- en labelservice van MEWA

De eerste indruk telt, zowel in de industrie als in de ambachtelijke sector. Voor een professionele omgang met elkaar en een goed bedrijfsimago is niet enkel een correcte, uniforme werkkledij essentieel, maar ook de aanduidingen (zoals het bedrijfslogo en naamlabels) daarop. Uniforme aanduidingen op werkkledij vergroten de herkenbaarheid van het bedrijf en bevorderen het wij-gevoel van de werknemers.
Men moet echter bijzonder zorgvuldig te werk gaan wanneer er aanduidingen worden aangebracht op beschermende kleding (PBM). Emblemen moeten qua vorm, materiaal, grootte en positie aangepast zijn aan de PBM. Ook het materiaal van de emblemen moet aan alle vereisten voldoen. Bijvoorbeeld, brandbare elementen of draden die bij de minste hitte smelten zijn ongeschikt voor kledij die moet beschermen tegen hitte en vlammen.
Om zeker te zijn dat de beschermende functie ondanks de aanduidingen gegarandeerd blijft, is het aan te bevelen om logo’s of borduursels te laten aanbrengen door een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in werkkledij. MEWA biedt in het kader van zijn textieldiensten een dergelijke professionele borduur- en logodienst aan. Daarmee ondersteunt de leidende textieldienstverlener bedrijven bij het creëren van een uniform imago en biedt het alle textiel- en logodiensten centraal aan.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Decoratie 

Decoratie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.