naar top
Menu
Logo Print

PEINTAGONE BESTORMT DE BELGISCHE MARKT

BELGISCH HOEFT NIET SYNONIEM TE STAAN MET DUUR

Dat Peintagone succes kent, mag duidelijk zijn; verschillende partners hebben hun Peintagone aanbod al uitgebreid met rayons die gaan tot 8 mPeintagone is goed bezig, dat is wel duidelijk. Het jonge bedrijf timmert keihard aan de weg en begint intussen behoorlijk impressionante resultaten te halen. Peintagone staat dan ook voor duidelijkheid en het jonge team achter het merk wil een nieuwe wind door de Belgische markt laten waaien. Door de eigen verftypes 100% Belgisch te maken, bijvoorbeeld. Of door te garanderen dat je wel degelijk kwaliteitsvolle verf kunt maken die niet duur hoeft te zijn.

VLIEGENDE START

Gestart in 2015 in een garage, is Peintagone op korte tijd uitgegroeid tot een forse speler op de Belgische markt. Het bedrijf ontstond toen de broers Benoit en Baptiste Piessevaux en Nicolas Guilmin de handen in elkaar sloegen om een nieuw verfmerk uit de grond te stampen. Toen Peintagone al snel uit zijn voegen barstte, vervoegde Dennis Willems het jonge team om Peintagone commercieel uit te bouwen. Vooral toen Peintagone de stand van Maserati op het autosalon mocht inkleuren, kon het verfmerk een grote sprong voorwaarts maken. Zo'n drie jaar later wordt Peintagone intussen verdeeld door meer dan veertig partners, die behoorlijk gewonnen zijn voor het Belgische merk. Zo zijn er intussen partners die volledig zijn overgestapt en enkel nog onze verf aanbieden. “Het toont inderdaad aan dat we nogal wat teweegbrengen. Dergelijke resultaten zijn de beloning voor ons harde werk."

100% Belgisch

Peintagone, 100% BelgischEen van de redenen voor het succes, is het concept: “We staan voor 100% Belgisch en dat slaat blijkbaar wel aan. Belgisch staat voor kwaliteit en fierheid, maar ook voor een ecologisch bewustzijn en duurzaamheid. We zetten onze Belgische knowhow graag in de verf", aldus een enthousiaste Dennis. Hij vertelt het met een aanstekelijke geestdrift. “Dat klopt," lacht hij, “maar we geloven dan ook 100% in onze producten. Bovendien slagen we erin om hoogwaardige producten te maken die niet zo duur hoeven te zijn als andere merken. Gemiddeld zitten we 10% onder de gangbare prijzen, zonder in te boeten aan kwaliteit."

DUIDELIJKHEID SCHEPPEN

De potten hebben een opvallend design meegekregen, dat doet denken aan onze Belgische schilderkunstPeintagone wil een gamma aanbieden dat staat voor helderheid. “Door alle segmenten heen (muur, plafond, primer, metaal, hout e.a.) onderscheiden we drie types op basis van hun onderhoudsvriendelijkheid:

  • standaard (wrijfbaar),
  • tussenklasse (afwasbaar met licht vochtige doek),
  • high-end (extra afwasbaar met natte doek).

Eigen kleuren

Peintagone presenteert zich met een totaalpakket: verven, presentatieschappen, winkelconcepten 

en kleurkaartenPeintagone heeft ook al een eigen kleurenkaart met 164 tinten ontwikkeld. Daarvoor ging het merk te rade bij vier kleurenexperts, die samen zorgden voor een compleet bereik van alle kleuren.

MEER WETEN?

Wie meer wil weten over Peintagone of een kleurenkaart wil bekijken, kan vrijblijvend contact opnemen met Peintagone via de onderstaande contactgegevens. 
Wil u met Peintagone werken? U vindt alle partners en verdelers in uw buurt op de website!

Peintagone, 100% BelgischPeintagone 
Rue des Praules 2 
5030 Gembloers 
Gsm: +32 (0) 475/86.99.71
dennis@peintagone.be

PEINTAGONE

PEINTAGONE

RUE DES PRAULES 2
5030 GEMBLOUX
+3281946189
-