naar top
Menu
Logo Print

TOUPRET VERGROOT ZIJN ASSORTIMENT PLAMUUR VOOR BUITENTOEPASSINGEN

DE FABRIKANT BRENGT EGALISS FACADE OP DE MARKT, EEN BIJZONDER PERFORMANTE PLAMUURPASTA

tourpret egaliss facade

Toupret blinkt uit in zijn expertise die door de professionele vakman reeds meer dan 80 jaar wordt erkend, en hierdoor gesteund stelt de fabrikant zich nu tot doel om zijn positie op de markt van de buitenplamuur te versterken. Toupret stelt zijn gloednieuwe product voor, EGALISS FACADE, een nieuwe lichtgewicht plamuur, waarvan de prestaties specifiek aangepast zijn aan buitenomstandigheden. Het product is makkelijk verwerkbaar, zowel bij het uitvlakken als bij de afwerking. Zijn eigenschappen zorgen eveneens voor een goede hechting op elke ondergrond en staan garant voor een duurzaam resultaat van hoogstaande kwaliteit.

TIJDWINNER MET AANBRENGCOMFORT

Dankzij zijn 2 in 1 formule - uitvlakken & afwerken - is met deze nieuwe gebruiksklare plamuur op de werf een aanzienlijke tijdwinst verzekerd. In twee lagen is de ondergrond uitgevlakt en bekomt men een gladde, verzorgde afwerking in een roomwitte kleur. Het product is uitzonderlijk vlot aan te brengen dankzij zijn uitstekende hechting op alle ondergronden. Een aangename strakke afwerking op basis van de opmerkelijke verwerking van het product. EGALISS FACADE is geschikt voor nieuwe of te renoveren, onbehandelde of geschilderde ondergronden en vergt weinig schuurwerk. “Ik had reeds tal van gevelplamuren uitgeprobeerd en dit product is perfect, zeker wat de viscositeit en hechting op de instrumenten betreft. Het is vlot aanbrengbaar en egaliseert werkelijk tot de gewenste dikte. De aanbreng-snelheid bezorgt me een betere productiviteit, wat voor mij een bijzondere meerwaarde betekent. Als schilder is dit werkelijk het product waar ik op stond te wachten!" vertelt Jo Myncke van het schildersbedrijf Myncke Decor in Gent.

TOURPRET EGALISS FACADE
Het product is verkrijgbaar in emmers van 4 l en 10 l 

EEN NIEUWE, ONMISBARE «LICHTGEWICHT» FORMULE

Door de unieke «lichtgewicht» formule uitgewerkt door de diensten Research & Development van de TOUPRET groep, renoveert EGALISS FACADE doeltreffend alle buitenoppervlakken. Met prima resultaat bij zowel het uitvlakken als de afwerking. Dit product werd ontworpen voor een manuele toepassing en biedt een extreme duurzaamheid. Zijn samenstelling en flexibiliteit staan niet alleen garant voor een goede hechting aan de ondergronden, maar ook voor een uitstekende weerstand tegen microscheurtjes, hetgeen leidt tot een duurzaam resultaat. EGALISS FACADE is geschikt voor alle (ook gesloten of geschilderde) ondergronden zoals beton, cellenbeton, gietbeton, de onderkant van betontegels, mortels en cementmortels, betonblokken, bakstenen, stenen, glasmozaïek of muurtegels. Na volledige droging kan EGALISS FACADE overschilderd worden met alle gebruikelijke buitenverven. Het product is verkrijgbaar in emmers van 4 l en 10 l. Twee verpakkingen die perfect aangepast zijn aan alle soorten werven (nieuwbouw of renovatie). EGALISS FACADE is beschikbaar bij de bouw- en verfgroothandels. De lijst van deze distributeurs is beschikbaar op de internetsite van het merk.

AL 80 JAAR TOUPRET DESKUNDIGHEID

Dit jaar viert de TOUPRET groep haar 80e verjaardag. Meteen de gelegenheid om eraan te herinneren dat bij Toupret de kwaliteit van de producten en van de diensten steeds een centraal aandachtspunt is geweest en dat in de toekomst ook zal blijven. Dit familiebedrijf, dat sinds 1938 een constante groei kent, is de marktleider op het vlak van renovatie vóór schilderwerk. Vandaag stelt Toupret zich tot doel deze knowhow ten dienste te stellen van zijn partners, distributeurs en vaklui, en zijn innovatiebeleid voort te zetten, waaronder dus ook de buitenrenovatie.

AL 10 JAAR TOUPRET BENELUX

Het filiaal TOUPRET BENELUX werd opgericht om dichter bij zijn klanten en zijn verbruikers te kunnen staan en heeft in de loop van het voorbije decennium een sterke constante groei gekend. Het hele jaar door zullen ontmoetingen met de vakman georganiseerd worden bij de distributeurs om de aanbrengtechniek en de troeven van de plamuur EGALISS FACADE voor te stellen. Een onmisbare bondgenoot voor uw werven die u niet mag nalaten te ontdekken! Twijfel niet om ons te contacteren voor onze concrete werftips, voor een voorstelling van ons assortiment of een detailadvies voor uw project. Wij staan u graag bij met raad en daad!

TOUPRET

TOUPRET

DREEF 7A
1740 TERNAT
+3222233902
+3222233903